Loganul Se Impinge Sau Nu Daca Nu Porneste?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    va dau un sfat ....daca masina nu mai are baterie deloc(sa nu amorseze pompa de benzina) nu incercati sa o impingeti ca degeaba faceti acest lucru ..mai rau stricati ...daca bateria are suficient curent cat sa amorseze pompa de benzina ...masina se porneste cu treapta 2 sau 3 si trebuie sa porneasca in maxim 5 metri...deci trageti si voi concluzia...eu nu recomand impinsul masinilor cu distributie pe curea

    Originally posted by o8MeLC View Post
    si eu am pornit-o impinsa. cand am avut alte masini langa am luat bateria si am pornit masina cu alta baterie, dupa am pus-o pe a mea. Stiu ca nu e bine ca se poate sa aiba nu stiu ce soc de tensiune... dar asa mi s-a parut mai safe.

    Cat despre pornit masina impingand. Eram la tara si era un golf care ramasese fara baterie. ne-a rugat sa il impingem si am inceput sa impingem. In timp ce luam viteza el dadea la automat si astepta sa porneasca ) am oprit masina si m-am urcat eu sa o pornesc :d a fost chiar amuzant.
    ce masina aveai cand faceai lucrurl acesta cu bateria?????ceva ce nu era injectie......la injecti in momentul in care ai luat + sau - moare imediat motorul......;)

    invata te rog sa nu mai scrii ca un cocalar cu sh,tz,k si maxim 3 puncte de suspensie nu 1000
    Last edited by Cristi_Xp; 27 January 2012, 23:42. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • #17
      Salut eu am un logan 1.4MPI de serviciu si patronul nu vrea sa ii schimbe bateria pt ca la cald inca mai porneste si cred ca am pornit-o impinsa de cel putin 20 de ori si nu a patit nimic dar bineinteles fiind masina de servici ... treaba patronului, la loganul meu personal nu am incercat! )

      Comment


      • #18
        eu am pornit o impinsa de 4 persoane cu a 4 a. cand omuletii ating viteza maxima, treapta 4 si un clutch kick scurt (jos sus jos) porneste fara probleme motorul cu o turatie chiar mai muca decat a electromotorului deci nu este nici o roblema

        Comment


        • #19
          Nu e recomandat la masinile la care distributia e prin curea; daca o dai in nas de cateva ori, pana sa o pornesti, sigur iti faci de treaba. Nu toata lumea are suficienta indemanare sa porneasca o masina prin impingere, sa aleaga momentul optim cand trebuie sa elibereze ambreiajul, cum sa faca asta, samd. In cazuri de forta majora, se mai practica..
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

          Comment


          • #20
            toata smecheria este ca turatia motoruli generata prin impingere sa fie redusa ca intensitate. de preferat mai mica decat a alternatorului.
            nu se da drumul la pedala treptat ca si cum s ar pleca de pe loc. se da drumul cat mai repede si brusc dupa care se apasa ambreiajul imdeiat ca motorul sa poata lua singur turatia de ralanti

            Comment


            • #21
              se porneste impinsa dar mai bine nu riscul e prea mare un cablu de pornire costa 35 lei iar o alta masina gasesti in orice parcare

              Comment


              • #22
                iexact asta e!cu un cablu posibil sa gasesti un donator.daca ai malai te duci si cumperi o baterie sau o pui la incarcat ,daca ai cu ce.nu recomand impinsul la tigaile astea ,ca abia asteapta sa se rupa distributia, ca unii nici nu stiu de cand au schimbat distributia,adica niciodata si au km fara numar.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

                Comment


                • #23
                  Si daca nu gasesti donator (cum am patit eu) ce faci?
                  I-am dat cu tr II si gata, abia mai amorsa pompa, dar a luat-o instant.

                  Comment


                  • #24
                    mai sunt si de astea dar mai rar.am impins prima data o masina dupa 5 ani dupa ce am cumparat-o,in rest am gasit ba donator sau am luat baterie noua sau am pus'o la incarcat.depinde si de noroc.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

                    Comment


                    • #25
                      eu eram cu niste rieteni la gratar ei aveau o dacie dinaia cu injectie ceva mai nouta si au ramas fara baterie i-am propus s-o impingem dar a zis ca nu ca are computer de bord ca nush ce si pan la urma s-a dus tata cu el sa cumpere alta baterie
                      I changed her oil , she changed my life
                      sigpic

                      Comment


                      • #26
                        Nu se recomanda sa fie trasa sau impinsa, un prieten de-al meu a ramas fara baterie intr-un loc izolat, a reusit sa o porneasca impinsa dar i s-a duc alternatorul, cica i s-a strambat axul de la alternator.

                        Comment


                        • #27
                          De la impins?
                          Pai ce, am impins-o cu 50 km/h si a bagat a I-a???
                          In afara unei lovituri directe nu vad cum s-ar stramba axul de la alternator.....

                          Comment


                          • #28
                            In loc izolat am ramas si eu fara baterie dar am impinso si in timp ce lasam ambreajul am dat si la automat si din a 2-a incercare a pornit.

                            Comment


                            • #29
                              nu se recomanda pornirea prin impingere la nici o masina cu distributie pe curea deoarece e posibil sa sara de la punct sau in cel mai rau caz sa se rupa cureaua de distributie (depinde in ce conditie este) si in cazul asta este rau (supape indoite sau in cel mai rau caz rupte).se recomanda numai pornirea cu cabluri electrice

                              Comment


                              • #30
                                ce e pe injectie de obicei nu se mipinge.dar fiecare face ce vrea cu masina lui

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google