salut baieti am si eu o intrebare cu privire la magnetii Magno Fuel daca aveti careva pe masina asa ceva si daca se simte vreo reducere la consum.
Economizor Combustibil
Collapse
X
-
-
placebo mosule....mai cauta pe forum ca sunt mai multi care zic de elesigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
-
Vrajeala . Nu cred sa existe asa ceva in veci.Daca exista cred ca devenea optional pe masina de cand o cumparai de noua.
Tu esti economizorul ....atentie cat calci pedala de acceleratie si cand schimbi vitezele. La un 1,4 MPI mers normal in afara mai jos de 6,2l-6,4l/100km nu mi-a luat . Vrei mai economic ?Last edited by cosmindan; 28 January 2012, 22:42.real power..... diesel power by
Comment
-
Termina cu filtrele minune din carton. A fost si pe forum o ''furtuna'' legata de acele filtre s pana la urma cred ca s-au riscat doar cativa colegi sa-si monteze asa ceva.
Daca este brevetata de ce nu iti montezi pe masini ?real power..... diesel power by
Comment
-
Deci si in concluzie pentru colegul nostru care a vazut magneti economici.....
Consumul il scoti din remapare si o viteza de deplasare de 85-90, maxim 100 km/h .
Sa nu incerci gadgeturi costisitoare cum ar fi:magneti si filtre minune brevetate .
Costurile economiei se rezulta la o remapare de 150 ron la colegul nostru DOC si restul tine de sofer.real power..... diesel power by
Comment
-
cu filtrul minune scoteai reducere de consum, dar trebuia sa conduci tu deja foarte economic ca sa simti altceva "suplimentar", si oricum era vorba de 0,2-0,3% in jos. nu recuperai niciodata investitia, sau poate in ani de zile. cand se face frumos afara am sa-l mai pun eu pentru niste probe....de sunet
Comment
-
am eu filtru din ala minune, si in loc sa scada consumul, creste putin, ca imi place cum huruie la turatii mari, asa ca ii dau talpa ) iarna l-am pus in beci cu rotile de vara, ca sa nu ma tenteze sa o calc .
eu am scos consum 5.0% brasov-bucuresti (baneasa) in septembrie cu filtrul minune, si nu am calcat-o atunci pentru ca mai era destul timp pana ateriza avionul.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment