Intalatie Ac

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intalatie Ac

am un logan 1.4 din 2005.nu am instalatie ac. si in ultimul timp ma cam bate gandul sa'mi montez una.dar n'am idee daca pot inca nu am ajuns la un service sa vad exact.dar daca stie care il rog sa'mi raspunde si sa'mi zica si un pret aproximativ (instalatia de ac vreau sa o iau de la dezmembrari)

ca sa iti pus ac si sa iesi mai ieftin iati de pe una lovita,ca daca vrei sa iti pui noua te costa mult si nu merita,mai bine ai vindeo si ti-ai lua alta cu ac direct,bafta.

Comment

Ia legatura cu userul aurelian68 ...e galatean si te ajuta...
      sigpic

Comment

avea un baiat din slatina montat ac ulterior avea un logan rosu cu aeratoare de peugeot 308 imi scapa nr de inmatriculare
        I changed her oil , she changed my life
        sigpic

Comment

Montare Sistem De Aer Conditionat Pe Logan De La Dezmembrari

Comment

stiti pe cineva din buc care monteaza aer conditionat doar montajul piesele le aduc eu

Comment

initial am vrut sa o vand dar m'am razgandit.din cauza taxei care a fost bagate.taxa care ar fi suspendata pana la anu' sau at am inteles eu.
              oricum sunt constient ca o instalatie noua costa mult.deasta am si prezizat in primul post ca vreau sa iau o intalatie de la un logan avariat.

Comment

mai bine pastrezi masina ta stii ca e a ta si iei de la dezm + manopera cat sa fie...
                I changed her oil , she changed my life
                sigpic

Comment

si totusi are careva idee cam cat m'ar ajunge instalatie + manopera???

Comment

Se continua aici ...gasesti tot ceea ce te intereseaza.
                    sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google