Oglinda Far A Cazut Si Lumina Bate In Pamant

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oglinda Far A Cazut Si Lumina Bate In Pamant

Salutare,
    Am si eu o problema cu farul de logan.
    Astazi m-am chinuit sa schimb becul de la farul de pe partea dreapta. Am observat ca, clema farului nu este pozitionata ca farul de pe partea soferului (pe partea soferului clema este fixata si se inchide de sus in jos, iar pe partea dreapta clema se inchide de la stanga la dreapta si nu e fixata).
    In momentul in care ma chinuiam sa scot clema am impins si oglinda farului a cazut.
    Cand am aprins lumina, farul batea in pamant si nu mai putea regla farul sus jos.
    Am ridicat oglinda cu mana iar sistemul de reglat functiona. La prima groapa oglinda a cazut din nou.

Ce pot sa fac ? Tre sa cumpar un far nou ? (tind sa cred ca farul este chinezarie)
    Last edited by sKyb0y; 29 January 2012, 00:09.
    From Miami 2 Ibiza
    Voucher
    http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Ai masina de noua, ai avut accident, farul este original? Daca farul e chinezarie, ce pretentii poti sa ai?

Comment

vezi sa nu fi cazut cablul de reglaj asa se intampla

Comment

Salutare
        Masina a fost in service la vopsit anul trecut. Cei de acolo mi-au spart farul si l-au inlocuit dar nu stiam ca e chinezarie.
        Daca ridic oglinda la pozitia initiala sistemul de reglaj functioneaza dar oglinda cade la o groapa.
        Cat costa un far original de uzina?
        From Miami 2 Ibiza
        Voucher

Comment

unul original in magazin costa cam 250 ron, ceva de genul, scump oricum. sigur cei de la service ti-au pus faruri chinezesti, care sunt prost facute, se exfoliaza dupa un an, maxim doi, au oglinda proasta. vezi cum o rezolvi. Respect !!!
          sigpic
          The MVP

Comment

ia-ti un far original ELBA si numai ai probleme, costa 170-200 lei nou in targ !
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Originally posted by sKyb0y View Post
              Salutare
              Masina a fost in service la vopsit anul trecut. Cei de acolo mi-au spart farul si l-au inlocuit dar nu stiam ca e chinezarie.
              Daca ridic oglinda la pozitia initiala sistemul de reglaj functioneaza dar oglinda cade la o groapa.
              Cat costa un far original de uzina?
              Salut.
              Far original de uzina[elba] am eu unul de dreapta la 190 lei+transport 10 lei
              Numai bine.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

pe cel vechi l-au spart sau au spart doar geamul ? daca il mai ai ai putea lua geamul de la asta chinezesc si sa-l pui pe ala chiar daca te chinuiesti putin...
                I changed her oil , she changed my life
                sigpic

Comment

la ce service a fost masina ??? dacia sau altul? nu prea cred ca ce-i de la dacia au faruri chinezesti... vezi pe far daca ii elba oricum de reparat nu cred ca o sa poti sau cel putin o sa te chinui putin bafta!
                  MY CLA

Comment

sincer nu stiu ce au spart la vechiul far. masina a fost la un service privat in zona fundeni.
                    unde scrie pe far marca lui ?
                    From Miami 2 Ibiza
                    Voucher

Comment

cred ca pe partea de jos nu-s sigur... daca nu stii cum l-au spart poate ca ti l-au luat intentionat si l-au schimbat cu unul chinezesc cin stie ce gandesc doreii astia )
                      sigpic

Comment

Originally posted by sKyb0y View Post
                        sincer nu stiu ce au spart la vechiul far. masina a fost la un service privat in zona fundeni.
                        unde scrie pe far marca lui ?
                        Pe spate la far trebuie sa scrie ELBA si pe soclul de la semnal VALEO !
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

totusi daca era original nu cadea oglinda dao-n... si mai ales nu cred ca dadeau astia 100-150 ron in plus sa-ti puna tie far original deh asta-i romanica noastra
                          sigpic

Comment

Hei, man, chiar nu e cazul sa ne batem joc de problema omului.
                            @sKyb0y: cred ca cel mai ieftin iesi daca iti cauti un far din dezmembrari(sa fii atent sa functioneze reglajul). Mai ai varianta sa te duci la service sa faci scandal, dar cu siguranta toti vor capata brusc o amnezie profunda.

Comment

Dar regula este simpla . Pana sa deschid acest thread ma duceam la service deoarece am garantie la lucrarea facuta, dupa care deschideam subiectul si dezvoltam subiectul farurilor made in China .

Atata timp cat reglajul farurilor este la locul lui si oglinda cade este clar ca problema este mai complexa si nu cred ca s-a gasit cineva care a reparat problema asta.
                              real power..... diesel power by

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google