Acoperire Radiator/Caldura Pe Timp De Ger

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by skandal View Post
    sa revenim... la pungi ... facem un pool?

care este mai buna pentru motor pe timp de iarna?

1. Punga de pufuleti romanesti
    2. Izolatia de parchet
    3. Folia cu bule ( antistress )
    4...Imbrac grile de radiator in rigips. La cerere pot face si din OSB sau lemn natural in culoarea caroseriei adica le dau cu bait. Plata in avans.Rog seriozitate! Sau vand oricare dintre cele 3 produse de mai sus.

Cat de curand o sa devina o moda si asta cu cartonul in bot la masini.

Comment

• e de ras , dar am patit-o si eu. anul trecut la -35 de grade am acoperit grila de sus si cea de jos cu carton prins cu sfoara la un logan diesel. masina aproape noua , mcv. eram 6 in masina , geamurile inghetate , si nu se ridica peste 2 linii la apa chiar daca mergeam foarte turat cu ea sa se incalzeasca.

e prima si sper ultima data cand fac improvizatii de genul ...
      o/____\o
      (i)
      .........

Comment

• a fost o solutie de moment ... ci nu una definitiva prinsa sub numar

Comment

• Temperaturile alea de minus 35 de grade sunt unele exceptionale si doar la munte o poti pati. Pe aici pe la campie nu prea ai sa vezi temperaturi extreme.

Comment

• Pai din Sud e usor sa vorbesti, dar in Nord la Iasi, la granita cu maica Rusia, au fost -20 si - 25 timp de 3 saptamani, anul trecut. Aia din Miercurea Ciuc cand ies dimineata din casa zic: aaaaaa, e -15 azi, o zi normala.
            Ar fi fost chiar util ca Dacia sa ofere ca optiune grila aia obturatoare.

Comment

• Loganul pentru Rusia vine cu vrun sistem special care ajuta incalzirea sau e identic cu cel autohton?

La dieseluri se mai preteaza un carton/cearsaf/punga/ceolofan/pilota pe bot, pentru ca se incalzeste cand ajungi la destinatie de la -10 grade in jos

Comment

• pecehasi am diesel.. te invit la o plimbare?

Comment

• Skandal, sunt 4 grade...cu plus! Invita-ma pe la -15, -20! Am avut si eu diesel 4 ani, nu vorbesc din cartile de colorat!

Comment

• ok.. cand vrei ... eu zic ca nu fagi frigu` in el... nu ca la benzina... dar nici exagerari ca se incalzeste la destinatie.. asta doar daca nu merg 2 strazi ... pana la destinatie ...

Comment

• Cel mai greu s-a incalzit dupa 40-45 de minute....eram la Apaca in una din diminetile cu bara la bara pe Maniu si inca tremuram in ea! Vorbesc de zilele alea foarte geroase, la -3 grade e normal sa bage caldura mai repejor, e valabil la orice diesel nu ma refer la Logan.

Comment

• dieselul .. LOGAN.. are incalzire in bord ELECTRICA... am un plus incalzirea in scaune si sa spunem ca 40-45 de minute .. este cam mult.. nu crezi? adica..sunt totusi niste arderi acolo... se intampla ceva sub capota aia.. nu ai cum sa spui ca merge cu apa sub 50 grade 40 de minute ... si totusi.. nu as pune folie sau pungi de orice fel chiar daca ar fi frigul din ICE AGE ... as gasii o solutie... mai estetica ;)

Comment

• Originally posted by skandal View Post
                          adica..sunt totusi niste arderi acolo... se intampla ceva sub capota aia..
                          Arderi numai bune pentru cozonaci! Am mai gatit cozonaci si la caldura motorului de dacie dar cred ca ies mai buni la caldura loganului 1.6 16v...

Sarbatori fericite PCH
                          Last edited by skandal; 26 December 2012, 22:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                            Loganul pentru Rusia vine cu vrun sistem special care ajuta incalzirea sau e identic cu cel autohton?

..........
                            Habar n-am, probabil ca nu. Dar la noi e interzis consumul de vodca la volan.

Comment

• ati vazut multe dieseluri prin Moscova ?

la benzina arderile is mai puternice , temperatura mai mare , deci suporta mai bine frigul. la loganul meu benzina nu i-am pus nimic in fata si nici n-am simtit nevoia. si am si gpl care se "incalzeste" si sistemul de racire al masinii ...
                              o/____\o
                              (i)
                              .........

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                                Cel mai greu s-a incalzit dupa 40-45 de minute
                                Lucrul asta nici tu nu-l crezi. Tot diesel am si la -20 de grade in 15 minute am caldura in masina, la 40-45 de minute deja pot sa stau in tricou in masina.
                                I HAVE A !sigpic
                                fara linkuri externe in semnatura

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google