If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1. Punga de pufuleti romanesti
2. Izolatia de parchet
3. Folia cu bule ( antistress )
4...Imbrac grile de radiator in rigips. La cerere pot face si din OSB sau lemn natural in culoarea caroseriei adica le dau cu bait. Plata in avans.Rog seriozitate! Sau vand oricare dintre cele 3 produse de mai sus.
Cat de curand o sa devina o moda si asta cu cartonul in bot la masini.
e de ras , dar am patit-o si eu. anul trecut la -35 de grade am acoperit grila de sus si cea de jos cu carton prins cu sfoara la un logan diesel. masina aproape noua , mcv. eram 6 in masina , geamurile inghetate , si nu se ridica peste 2 linii la apa chiar daca mergeam foarte turat cu ea sa se incalzeasca.
e prima si sper ultima data cand fac improvizatii de genul ...
Temperaturile alea de minus 35 de grade sunt unele exceptionale si doar la munte o poti pati. Pe aici pe la campie nu prea ai sa vezi temperaturi extreme.
Pai din Sud e usor sa vorbesti, dar in Nord la Iasi, la granita cu maica Rusia, au fost -20 si - 25 timp de 3 saptamani, anul trecut. Aia din Miercurea Ciuc cand ies dimineata din casa zic: aaaaaa, e -15 azi, o zi normala.
Ar fi fost chiar util ca Dacia sa ofere ca optiune grila aia obturatoare.
ok.. cand vrei ... eu zic ca nu fagi frigu` in el... nu ca la benzina... dar nici exagerari ca se incalzeste la destinatie.. asta doar daca nu merg 2 strazi ... pana la destinatie ...
Cel mai greu s-a incalzit dupa 40-45 de minute....eram la Apaca in una din diminetile cu bara la bara pe Maniu si inca tremuram in ea! Vorbesc de zilele alea foarte geroase, la -3 grade e normal sa bage caldura mai repejor, e valabil la orice diesel nu ma refer la Logan.
dieselul .. LOGAN.. are incalzire in bord ELECTRICA... am un plus incalzirea in scaune si sa spunem ca 40-45 de minute .. este cam mult.. nu crezi? adica..sunt totusi niste arderi acolo... se intampla ceva sub capota aia.. nu ai cum sa spui ca merge cu apa sub 50 grade 40 de minute ... si totusi.. nu as pune folie sau pungi de orice fel chiar daca ar fi frigul din ICE AGE ... as gasii o solutie... mai estetica ;)
la benzina arderile is mai puternice , temperatura mai mare , deci suporta mai bine frigul. la loganul meu benzina nu i-am pus nimic in fata si nici n-am simtit nevoia. si am si gpl care se "incalzeste" si sistemul de racire al masinii ...
Lucrul asta nici tu nu-l crezi. Tot diesel am si la -20 de grade in 15 minute am caldura in masina, la 40-45 de minute deja pot sa stau in tricou in masina.
I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment