Ai dreptate, am pus ce-am avut la indemana,plus ca in primul an era mai estetic, n-am mai confectionat altul anul acesta.Imi place ca nu trebuie sa demontez nimic.
Acoperire Radiator/Caldura Pe Timp De Ger
Collapse
X
-
Originally posted by sorin1983 View Posteu zic sa pui niste rigips taiat...; de unde le scoateti, dragilor?
Personal, la un benzinar, avand in vedere iernile se la noi, cred ca se poate foarte bine si fara; doar termostat sa aveti.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
pana la urma e bine sau nu sa ii pun carton pe radiator ? vreau sa plec la un drum de 400 km. se cunoaste la consum si la "confortul" motorului ?n-as vrea ca motorul se mearga numai rece. in bucuresti fac frecvent un drum de cca 15 km (militari-dna ghica) si nu vad mai mult de 2 linii niciodata.
Comment
-
In anii `80 dacia 1300 superlux (adica cea mai full avea: husa masca fata din piele cu buzunare ce se deschideau, dublu circuit la frana, mocheta interior si radio auto Predeal).
Ce am vrut sa spun este ca aveau acea masca sau macar exista, puteai cumpara de la magazinele auto. Acum nici macar de cumparat nu gasesti.sigpic
Comment
Comment