If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu folosesc banda de aluminiu (NU aluminizata) si trag cateva randuri direct pe radiator, mult mai ok decat cartonul (nu are treaba cu umezeala, sta bine )
Pe frig tare acoper 30-40% din suprafata (4-5 randuri de banda).
astazi am vazut si eu 4 pavele la apa, dupa ce am acoperit gaurile de ventilatie din bara, si tot azi mi-am luat si un densimetru sa verific temperatura la care ingheata antigelul... la logan a fost ok, aprox.-35, dar la "a batrana" trecea de -40, care e maximul aratat, cam cu inca vreo 2 liniute, deci aprox -50...maine il mai adap putin cu apa ca e foarte concentrat....
Sal eu cred ca e de mare efect jumate de radiator astupat eu am pus in drept cu termostatu, un carton acoperit cu folie din aia de aluminiu care se foloseste pe la prajituri sau ceva de genu asta si apoi scoci din ala lat de jur imprejur.Inainte sa nu il pun aveam consum de 10 pe bord iarna iar acum 8.5 in oras ,o sa revin cu ceva poze maine ca nu am masina acasa azi e sotia la servici
Si ce daca isi acopera oamenii radiatorul, foloseste la ceva aerul ala suplimentar?
Oricum, schimbi termostat dupa termostat si nu termini niciodata, te-ntrebi ce-i defect, termostatul sau masina ca sistem intreg.
Cred ca nu s-a inventat inca termostatul potrivit pentru Logan.
Am citit intr-o revista ca daca pui mai putin antigel sigur se incalzeste mai repede. Asta asa, in loc de carton ori termostat schimbat.
@jupanu: daca lasi putin sub minim, e ok, nu se strica nimic. Scoti antigelul DOAR in timp ce merge motorul! Altfel, n-are niciun efect.
Am citit, PAROL!
Sau poti sa pui naftalina in sistemul de racire. Elimina si moliile si frigul! 2 la pachet.
@jupanu: daca lasi putin sub minim, e ok, nu se strica nimic. Scoti antigelul DOAR in timp ce merge motorul! Altfel, n-are niciun efect.
Am citit, PAROL!
Sau poti sa pui naftalina in sistemul de racire. Elimina si moliile si frigul! 2 la pachet.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment