Ma gandeam ca vorbeste serios.
Acoperire Radiator/Caldura Pe Timp De Ger
Collapse
X
-
-
Originally posted by vasile.23 View PostBa da, am o caruta de loganuri in familie, am schimbat la toate cel putin o data, la una de 2 ori, si este ok.
Nu are nimic, dar nici nimic bun nu face acolo
nu gasesc o poza pe net, dar cei mai batrani cred ca stiu la ce ma refer.
e binte totusi ca nu trebuie sa facem focul sub ele, ca sub rabe.
Originally posted by einstein1984 View PostRomanii ar face orice in loc sa schimbe termostatul ala defect...
Comment
-
pui un carton sau o bucat de plastic prinsa frumos cu soricei si merge oke adica la aspect exteriori ma refer ...cartonul bate a tiganeala adica se vede urat dar o bucata de plexic sau ceva de culoarea neagra la fel ca grila ...pare mai bine si mai mascat de ochiul vigilent al carcotasilor care sunt gica contra!
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Post..era bine daca se gasea husa ca cea de origine de la dacia berlina.
nu gasesc o poza pe net, dar cei mai batrani cred ca stiu la ce ma refer.
e bine totusi ca nu trebuie sa facem focul sub ele, ca sub rabe.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Post@Tinuletz
buna idee. poate gasesc la femeie o geanta neagra mai mare sa am husa de piele. poate ma omoara in somn/Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
B997NDL era doar o solutie pt un aspect comercial placut ochiului.......buna gluma ta cu poseta nu m-am gandit la ea ! .....poate unii sunt interesati sau poate altii nu sunt ..eu de ex am 3 km pana la servici dus si inca 3 km intors zilnic si se simte din plin cartonasul .....plus cele ~5 minute cat stau langa masina pana plec.
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostVezi ca dacia recomanda minim 5 km sa mergi iarna cu masina, sa nu rugineasca toba.
ps: ca sa nu rugineasca caroseria ce recomanda ? s o tii in casa la fix 22 de grade noaptea credo/____\o
(i)
.........
Comment
Comment