Acoperire Radiator/Caldura Pe Timp De Ger

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai nu acoperi cu totul partea din fata.

Originally posted by balanel View Post
    ............ Dupa cum puteti vedea ............. au variante pentru tot felul de masini.

In varianta (nasoala) in care cei de mai sus nu ma vor putea ajuta, poate stie cineva un alt loc din care se pot lua astfel de accesorii. Nu de alta, dar parca nu as vrea sa acopar grila cu banda adeziva, ca iarna trecuta.
    Dar nu vad sa aibe si pt Logan.

Cand ai acoperit cu banda adeziva, a avut ceva efect?? Eu pana la urma cred ca la asa ceva voi recurge, sau o sa caut o piele neagra sa arate mai bine )
    Last edited by Octavian; 4 November 2012, 09:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @Balanel-Merge facut ecran de calandru din policarbonat.
      ubi concordia ibi victoria

Comment

• Originally posted by Octavian View Post
        Pai nu acoperi cu totul partea din fata.

Cand ai acoperit cu banda adeziva, a avut ceva efect??
        Efect a avut clar, incepand de la -5 grade, se simte foarte bine diferenta.
        Last edited by 77sky; 4 November 2012, 14:09.

Comment

• Inseamna ca am sa ma conformez iarna asta si fac ceva din plexiglas.

Mersi

Comment

• Cam asa arata:
            Attached Files

Comment

• cred ca o piele neagra decupata frumos ar da mai bine

Comment

• Tiganie....
                I HAVE A !sigpic
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Era o idee,d-nu estetician.

Comment

• Uite si tigania mea, de 2 ierni merg asa, de cand mi-am luat masina. Pana iarna trecuta am acoperit si grila de sub numar, iarna asta mi-a venit mintea la cap si-am lasat intercoolerul liber.
                    Attached Files

Comment

• Din ce e facuta, ca nu-mi dau seama?

Raspunsul celor de la firma de mai sus, a fost, asa cum ma asteptam, negativ.

Comment

• e taiata dintr-un covoras auto din mocheta, l-am luat din auchan acu 2 ani cu vreo 7 lei...

Comment

• Salutari , si eu am acoperit radiatorul cand au fost gerurile alea criminale (-29/-30 de grade) . Am folosit un burete care se pune sub parchet , buretele este acela cu o parte burete si pe spate are acea folie de aluminiu . L-am taiat in forma de trapez , vine pana sub numar . Pentru prindere am dat suportul de numar jos , si am prins numarul peste el , iar in partea de sus , l-am facut mai mare si l-am decupat unde este carligul de prins capota , asa incat sa se prinda bine(toata partea de sus , vine sub capota) . Sub acel burete , in zona mastii , am pus un strat gros de pasla/burete fonomin. In functie de gerurile care vor fi anul asta , il pun si revin cu poze . Acum incerc sa il fac cumva din piele si sa acopar tot botul , mai putin intercoolerul .

Comment

• la ce foloseste ? in 6 ierni nu i-am simtit necesitatea. daca termostatul e o.k. nu ai nevoie. la dacia veche da. pt. ca datorita faptului ca pata calda de la carburator se colmata, givra carburatorul iar sistemul de incalzire din habitaclu era prost conceput. chiar nu ai incredere in proiectanti ?

Comment

• Daca aveam si eu benzinar , era clar ca nu aveam nevoie de carton la gerurile care au fost la mine (am avut si -36 de grade).

Comment

• Pai, la benzinare nu e nevoie, ca astea se incalzesc bine, si eu am avut inainte berlina 1,6 mpi si pe urma mcv 1,6 16v si n-am avut nevoie de covoras in bot, dar la dCi se schimba treaba, iarna cand sunt sub 0 grade afara dardai in masina cate o juma de ora pana se incalzeste.
                                Poti sa-i schimbi si mama termostatului la dCi, ca tot asa face, unde mai pui ca la benzinare termostatul costa 20-30 lei, iar la diesel e 100-150 lei aftermarket si in jur de 200 lei original...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google