If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am vazut si masini scumpe zilele astea cu grila radiatorului acoperita cu ce s-a putut. Asa ca suntem noi prea mandri, ca deh, avem Logan, arma letala in materie de masini de iarna .
Cum in nord temperaturile curente au fost de -10: -15 grade vreo 2-3 saptamani, ma gandesc ca o sa caut si eu ceva estetic sa-i pun in "bot".
tu oricum nu esti multumit de logan in sine... ce sa mai zic de randamentul lui la temperaturi scazute...BAFTA cu pungile! Macar sunt din alea cu CORA? sa faci si reclama.. poate ai reduceri la uleiuri ...
Eu vorbesc aici de partea estetica si pe urma de cea "mecanica" ... daca o iei ca un afront... treaba ta... sunt curios cati litri ai economisit cu punga de pufuleti in botul masinii ...
E un virus care se raspandeste,,de la loganisti l-au luat si aia cu masini straine Ps,,acum fara caterinca,,daca eu as mai pune un carton/punga in fata la radiator m-ar bate nevasta. Si asa ma cert cu ea ca tin caldura la treapta unu si ca ea moare de cald in spate
Eu circul... destul de des... nu am vazut prea multe masini cu pungi pe bot... dar taxiuri si logan pe deasupra... mandre posesoare de pungi pe botul masinii... eu zic vara ca sa se raceasca mai repede sa tragem o teava din AC direct catre motor.. poate SCADE temp. motorului ... Doctrina si efect de turma ... altfel nu pot denumii acest EFECT-PUNGILISTIC ! )
@alessandro - poate vroiai sa te felicit pentru ca te si lauzi cu asta? ))
In sud temperaturile au fost relativ acceptabile.
Cand o sa faca Dacia o masina la care termostatul sa-si faca treaba mai mult de 3 luni, probabil ca romanii vor evolua de la efectul de "pungism".
Pana atunci, ma gandesc la niste banda izolatoare pe negru. Are un vecin pe Octavia.
PS: vara scoatem de tot termostatul, ca si asa functioneaza la noroc.
mr.K ai un + numai pentru faptul ca incerci sa maschezi acest lucru ... pentru aia cu pungile pe botul masinii le recomand sa scrie pe toata masina NU SUNT MULUMIT DE LOGAN... este acelasi lucru...
Mai ,,dar la mine a rezistat termostatul 4 ani juma",,acum ca a picat l-am inlocuit. Vad ca isi face treaba perfect. Acum ca am izolat si masina mor de cald in ea,,deci solutia ar fi o izolare mai buna a masinii,,,ca saraca de ea chiar baga caldura. Mai ales noi benzinarii ar trebui sa nu ne vaitam de asa ceva.
@alessandro - poate vroiai sa te felicit pentru ca te si lauzi cu asta? ))
Vroiam sa fii impartial asa cum te lauzi ca esti si sa nu faci mistouri ieftine.
Aceleasi mistouri ieftine pe care le detestam atat de mult pe forum.
Chiar nu ma asteptam la asemenea replici mojice din partea ta oricare ar fi fost subiectul.
Ce facem fiecare cu masinile noastre ne priveste direct si personal si ne afecteaza doar pe noi.
Sa nu imi spui ca te deranjeaza retina cand vezi Loganul meu pe strada.
De atatia ani de cand exista threadul asta tocmai acum si de mine ti ai gasit sa faci misto...bun asa.
Sent from my GT-B5330 using Forum Runner
P.S. nu te mai obosi sa imi raspunzi pentru ca nu mai continui discutia
Last edited by alessandro; 26 December 2012, 11:53.
Te consideri pus la colt? eu nu ma iau de tine.. eu ma iau de ideea a pune punga pe botul masinii ... poate te trezesc si pe tine cum am mai facut si cu altii...
Poate prin aceste mistouri ieftine reconsideri actiunile tale...Corect: masina ta, dar nu mai zice si la altii care iau de bun efectul consum/caldura datorate exclusiv acelei pungi...exista alternative ...
Nu am voie la o opinie? Daca te simti lezat... treaba ta... am scris si mai sus. Sunt discutii mai aprinse pe alte teme si nu am vazut sa fi atat de afectat ca dupa aceasta discutie ..
Mai Alex,,te superi degeaba,,,Pune si tu punga sau cartonul sa nu se vada. Asta era ideea.
Corect,,fiecare face ce vrea cu masina lui,,,dar nici sa faci ceva inestetic. Eu pus colant pe ea de nevoie,,multi cica am facut CIUNING,,dar saraca este zgaraiata de duJmani si cu geamuri cazute pe capota. Deci pana nu ma mut la curte ( ca asta am de gand ) nu o mai revopsesc.
Eu v-am spus ideea mea , si merge de minune , inca nu i-a venit vremea , cand vor fi geruri de -20 de grade inteleg . Luati burete de parchet , cel cu folia de aluminiu , si il taiati in forma trapezoidala , in asa fel incat sa acopera masca , si il prindeti in partea de sus cu capota , iar jos , dati suportul de la numar jos si gata treaba . Succesuri.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment