Am citit toate posturile si va multumesc pentru pareri. Nu contest, solutii sunt multe, manusi bineinteles ca am si eu in portbagaj dar din graba mai uit sa le folosesc. Intrebarea mea era: a taiat cineva manivela? Eu as vrea s-o tai dar nu stiu daca fac vreo prostie (adica sa mearga mai greu) si sa-mi para rau ca am stricat manivela.
Cricul De La Logan
Collapse
X
-
-
ziceam mai sus, nu cred ca te ajuta cu nimic taiatul manivelei. distanta intre axa cricului si asfalt e tot aia, unghiul e altul, dar tu tot efortul ala il vei depune si tot asa te vei beli la "deshte" daca nu esti atent. ia-ti un cric hidarulic, daca ai ocazia si daca tot folosesti des cricul masinii.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
Oricum este mai bun decat alte cricuri.Dupa ce am schimbat rotile la vulcanizare,m-am uitat sub ea de curiozitate si in locul unde a prins cricul s-a dus dracu antifonul,o bucata cat o moneda de 50 bani atarna si sevedea luciul la metal.Acum am zis sa ii dau cu teroson acolo."light up the darkness" Bob Marley
Comment
Comment