daca faci la unghiul de 90 grade normal ca iti bestelesti degetele dar merge mai usor.Faci la un unghi mai mic
Cricul De La Logan
Collapse
X
-
eu am inceput sa ma obisnuiesc cu el si oricum nu dau in fiecare zi rotile jos doar ca speram sa gasesc o solutie si mai buna de folosire a acelei manivele, dar dupa cum spuneam si mai sus atentia sporita scade riscul de accidentaresigpic
Comment
-
avea un cric ca ala din postul de mai sus dar nu mai avea cauciucul ala pe el.
Poti incerca sa ii faci o coarba,cum era la cricurile de 1310
Oricum am scapat de vulcanizare.Am set nou roti iarna"light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
Originally posted by ionut.stavar View Postdaca faci la unghiul de 90 grade normal ca iti bestelesti degetele dar merge mai usor.Faci la un unghi mai micsigpic
Comment
-
Eu m-am învăţat cu el. Am dat o singură dată de ciment dar nu m-am julit rău. Mai rău m-ar deranja durata de-ţi ia să schimbi roţile (cele de iarnă cu cele de vară şi invers). Dar fac asta de 2 ori pe an aşa că nu mă pot plânge.
Şi eu fac o mişcare circulară ţinând tija la un unghi mai ascuţit, la tura de jos ţin tija în degetul arătător (în îndoitura tijei) şi în partea de sus o prind repede în palmă. Ceva de genul. Prinzi viteză măricică aşa (lol ) dar după 2 roţi o iau bătrâneşte pt că simt că fac bătătura la deget. Poate data viitoare dau cu nişte vaselină pe deget.
Mă enervează că am un cric hidraulic de la dubiţă mercedes sprinter dar nu încape sub logan, mai trebuia puţin să încapă. Mă gândesc acum să ridic puţin cu cel de logan şi să îl bag pe cel hidraulic, dar la toamnă.
Comment
-
Cricul meu are un cioc pe care il fixez in prag " are o gaura speciala acolo" si am o coarba pe care o folosesc dar am folosit odata si un cric cu coarba atasata si este foarte nasol X(
Comment
-
Sunteti toti in plop, aveti senzatia ca trebuie sa invartiti manivela aia la 360* sa ridicati masina in 3 secunde...
Suna comic si poate injositor pentru cei care si-au julit degetele dar o sa fac un film in weekend sa vedeti cum se foloseste noul cric cu "coarba" atasata permanent.Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Comment
Comment