Incalzire In Stergatoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O idee ...si ce am mai putea face cu o masina de aburi...http://www.youtube.com/watch?v=y2UKm...eature=related

Sau cu asa ceva portabil care costa 120 de lei... http://www.youtube.com/watch?v=JWMOB...eature=related ..combinat cu un invertor auto... http://shopu.allshops.ro/produs/1197...uto+1000W.html

Alte aparate cu aburi...http://www.thegift.ro/cadouri-divers...cleaner-p-1050
    Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

As máquinas de limpeza a vapor da Kärcher podem ser utilizadas quase em qualquer lugar. Comprove a sua eficácia em pavimentos e em todas as superfícies lisas...

Ideea e in felul urmator: cumparam un astfel de aparat/curatitor de aburi si un invertor alimentat la 12 V si sa scoata 220 de V si 1000 de W ca aparatul de mai sus din link.
    In capul aparatului de abur conectam niste furtunase care sa scoata aburul prin niste duze exact sub stergatoare, iar cand avem nevoie sa dezghetam stergatorul dam drumul la abur.

Investitia asta nu ar fi folosita doar pt stergatoare ca sa zici ca ai arunca cu banii de pomana,,ci ar avea mai multe beneficii pt noi la logane:

--Dezghetat usile rapid cand ingheata,exact pt POLEIUL de azi era bun un aparat din ala.
    --Dezghetat parbrizul,luneta ,geamurile laterale rapid
    --Cureti tapiteria,portierele,jantele de mizerie,,etc etc etc
    --Speli/cureti motorul cu aburi,,fara a utiliza apa care ne poate da batai de cap...http://www.youtube.com/watch?v=ieS2Q...eature=related

Sper ca ati prins ideea mea si sa vedem cum am putea-o adapta la logan.
    Last edited by Ivan Marian; 6 February 2012, 01:58.

Comment

Domnu Ivan Marian astept sa vad aceasta idee pusa in practica .
      sigpic

Comment

si daca isi pune ideea in practica nu-si va lasa toata ''aparatura'' in masina dupa o noapte de ''frizing rein'' ca sa-si dea de treaba singur

Comment

Eu am zis ca un astfel de aparat cu aburi nu este neaparat bun pt stergatoare,,dar la restul aplicatiilor da.
          Iar la cum a fost gheata pe masini in zilele astea eu unul l-as fi cinstit serios pe unul doar ca sa vina sa "" ma dezghete"" !

Comment

da, dar exista un incomvenient, aburii fierbinti degajati pe un parbriz inghetat s-ar putea sa fac poc parbrizul, cunosc cazuri cu masini spalate iarna cu apa fierbinte si sau spart.

Comment

M-am lovit si eu zilele acestea de problema cu stergatoarele inghetzatela -10grade. Nu stergeau nimic si imi era frica sa nu zgarie parbrizul. Parbrizul se dezgheatza usor cu incalzirea,dar stergatoarele......nu am reusit sa le curatz. nu am incercat cu solutii sau apa calda, deoarece nu aveam la mine. Sunt ceva stergatoare cu lamela verde care nu ingheatza "cica" , dar tot ar fii super un gadget care sa incalzeasca lamelele. Eu chiar mi-as dorii mult asa cva si tot respectul pentru cine incearca sa faca. De ce pe toate threadurile unde scrie cineva ca vrea sa faca ceva se trezeste cate unul sa zica "Las-o ba ca merge asa"???? Daca poti sa ajuti sau sa incurajezi un om,fa-o.daca nu....da-i pace.

Comment

interesanta idee dar sa vedem pe cineva care sa o puna si in practica

Comment

@L3on_rgby, unii se apuca sa faca fantana langa canalul cu apa, nu poti sa incurajezi asta pentru ca e scump, nepractic si degeaba... eu fac de cativa ani o sulutie din 700 ml lichid de parbriz pt. iarna si 300 ml alcool sanitar, pe care o pulverizez pe toate geamurile, oglinzi si pe lamele stergatoarelor... dezgheata instant geamurile si previne formarea unei noi cruste de gheata pentru multi kilometri. Iar daca vrei ceva mai scump, se gasesc solutii in magazine, de ce sa risti sa-ti dai foc la telegutza pe bani si munca multa?

Comment

Unii sunt pasionati de gadgeturi. Solutiile sunt chimice)) polueaza. E mai comod de la buton. Pana si spalatoarele la faluri sunt foarte bune la drum lung daca ploua sau chiar dupa ploaie cand te stropesc cei din fatza. De ce sa te dai jos sa le stergi cand poti le poti monta stergatoare la buton? La fel si cu stergatoarele. La drumuri lungi ar fii bine venita o inventie d-asta.

Comment

Nu inteleg de ce va complicati viata cand exista produse ca cele din poza...... sau nu le-ati vazut prin magazine?

Isi fac foarte bine treaba si la -20 grade si va spun din experienta. Costa intre 8 si 14 lei , si nu avem noi iarna ca sa luati mai mult de 2 flacoane pe sezon.

Apropo... dezgheta si manerele rapid si eficient, deci interesant este sa cobori cu solutia din casa ...nu sa o ti in masina.
                      Attached Files
                      real power..... diesel power by

Comment

@L3on_rgby, in ritmul asta o sa ajungem sa ne cumparam un buton care sa ne lase nevasta gravida... trebuie sa transpiram si noi un pic.

Comment

Originally posted by L3on_rgby View Post
                          De ce pe toate threadurile unde scrie cineva ca vrea sa faca ceva se trezeste cate unul sa zica "Las-o ba ca merge asa"???? Daca poti sa ajuti sau sa incurajezi un om,fa-o.daca nu....da-i pace.
                          BINE SPUS....

Originally posted by vasile78 View Post
                          @L3on_rgby, unii se apuca sa faca fantana langa canalul cu apa, nu poti sa incurajezi asta pentru ca e scump, nepractic si degeaba...
                          Poate pt ca acel canal este poluat, si de aceea este nevoie de fantana. Daca ai o solutie proprie pt astfel de problema, impartaseste-o, altfel o abtinete de la flamuri.
                          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Da, am o solutie foarte buna si ieftina si am expus-o intr-un post anterior. Care-i problema, esti de la CNA?

Comment

Am citit-o. Te rog sa explici mai pe larg, te rog. M-ai facut curios...ce inseamna cativa km?....cata cantitate aplici pana sa pleci la drum?.....ai aseamea cocktail si in vasul pt parbriz?......de unde combinatia asta, si nu numai alcool etilic?>..
                              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

-folii autoadezive incalzite lipite pe parbriz in dreptul stergatoarelor---((in poza, 12v la 12w)))era la pret de 20 lei cam cat oglinda de ph1
                                -incalzitor pentru parbriz
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google