si daca va uitati mai atent la a 2-a poza care e mai mare, nici macar nu e logan, iar acolo nu e gheata, ci doar putina zapada, vrajala la greu.
Incalzire In Stergatoare
Collapse
X
-
nu asta este esential, daca este Logan sau nu.....in poza aceea se vede ca are un sistem de incalzire dupa firul care se duce pe langa stergator...Poate o sa mai intre Claudiu si o sa ne spuna si noua...daca nu ...nu cred ca moare nimeni daca nu are incalzire in stergatoare!...
Comment
-
Cu ocazia Craciunul, am fost plecat din localitate, nu inteleg de ce trebuie sa fiti rautaciosi. Multumesc lui Cristyano pentru intelegere.
Este adevarat ca nu este Logan ci este Ford, dar asta nu are nicio importanta.
Prea multe detalii nu dau deocamdata pentru ca mai am de testat. Cand termin voi face un tutorial. Pana acuma testele facute au urmatoarele rezultate: in casa ambele stergatoare se incing incat nu le poti tine in mana, nu am avut cu ce sa masor temperatura. La masina in 2-3 min topeste zapada din jurulul lor. Inca nu am reusit sa testez cu gheata pe ele.
Comment
-
stergatoare incalzite .........
am un vecin cu un ford mondeo tdci din 2000 si ceva nu asta e problema . idiotu a lovit masina printe altele si parbrizu spart . la servis pentru vreo doi lei in plus aia au pus pe masina parbriz cu degivrare oare pentru logan nu se poate face asa ceva .
Comment
-
pt tirum76: am vazut si eu la ford si vw ca au parbriz incalzit, dar am auzit ca dupa vreo 2-3 ani prin gropile din Ro se rup rezistentele din parbriz si singura solutie e schimbarea parbrizului, care nu-i chiar ieftin.
Si chiar si cu parbriz incalzit, am verificat, in afara ca dezabureste si topeste zapada mai rpd, parbrizu tot nu se incalzeste deci nu ofera posibilitatea ca stergatoarele sa nu fie contractate si sa stearga fara urme.
pt ionescu liviu: nu atata timp cat folosesti un alt set de stergatoare pt vara. oricum, eu le-am testat la temp camerei(23 grade) si se comporta excelent.
Comment
-
Romania nu este Siberia . Sunt solutii speciale care se dau pe parbriz iarna si care nu permit nici inghetarea stergatoarelor.
Este ambalata la sticluta cu pompita manuala si are si la Auchan si primesti cadou si o racleta.real power..... diesel power by
Comment
-
Sunt perfect de acord cu cosmindan.
Ma intreb cati dintre cei care-si doresc asa ceva au vazut cum arata si ce rol are de fapt incalzirea electrica a parbrizului in zona stergatoarelor ?!
Nu sariti nu dati cu pietre....e parea mea!
Toate Bune!Mai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
topic mutat la Dacia Logan Forum > Forum Dacia Logan > Intrebari frecvente
nu are ce cauta la sectiunea Tutoriale : Cum sa iti faci singur unde efectiv trebuie prezentata solutiaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment