Salut tuturor am si eu o intrebare. unde se afla filtru de benzina la Motorul de 1.4 ?as vrea sa-l schimb da nu stiu unde se afla..
Unde E Filtru De Benzina?
Collapse
X
-
unele eu si filtru, depinde de model si de anul de fabricatie. cred ca sub capota undeva, daca te uiti pe furtunul care merge de la rezervor la rampa injectoarelor. daca nu-l gasesti nici sub masina, e din aia care n-are.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Mihai92 filtru de benzina se afla in rezervor,si se schimba cu pompa de benzina si indicatoru de nivel benzina,la cat costa te vei lasa pagubas,sau se mai face un artificiu,se demonteaza tot de pe el si se sufla cu aer comprimat,dar gandestete la asta cand masina va avea peste 150 de mii km facuti
Comment
-
Originally posted by Seba View Postunele eu si filtru, depinde de model si de anul de fabricatie. cred ca sub capota undeva, daca te uiti pe furtunul care merge de la rezervor la rampa injectoarelor. daca nu-l gasesti nici sub masina, e din aia care n-are.
Comment
-
Originally posted by Mihai92 View Postok ms de raspunsuri....vruiam sa stiu ca am un prieten de are golf 5 si el schimba si filtru de motorina la an si ma gandeam ca si la logan e la fel de se schimba la an..real power..... diesel power by
Comment
-
@ biancamarius5
Pai daca in carnetul de intretinere, la Operatiile complementare, se vorbeste despre filtru de carburant, atunci banuiesc faptul ca exista; nu spune in functie de versiune.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
In carnetul de intretinere la filtru carburant scrie : Pe viata ... din cate stiu e in rezervor filtrul , si la benzina e total diferit decat la diesel
La diesel producatorul recomanda schimbarea lui la 20.000kmPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Pentru a evita speculatiile pe aceasta tema, doar daca Dacia nu a modificat intre timp perioadele pentru anumite operatii;Attached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
confirm ca e in rezervor ca obisnuit de la supernova la prima revizie m-am luat de ei ca vreau si pe acela sa il schimbe si surpriza nu mai era pe punte ci in rezervor.... la 120.000 il schimbsigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
la mine nu e asa ;)Attached FilesPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
Comment