Capacitate De Tractare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Capacitate De Tractare

Salutari, va rog mult sa ma sfatuiti in urmatoarea problema:
    am berlina de 1,6 si vreau sa tractez o remorca;
    problema este ca in talonul masinii am capacitatea de remorcare fara sistem de franare de 525 de kg si remorca pe care vreau sa o car are 600 de kg masa maxima admisa inscrisa in talonul remorcii( remorca nu are sistem de franare), tot in talonul masinii masa maxima admisa a ansamblului este de 2300kg.

deci am voie sa o car sau nu? primul parametru nu mi da voie sa o car deoarece depasesc 525 kg dar al doi lea parametru cel cu masa maxima a ansamblului imi da voie deoarece 1540 masa maxima a loganului + 600 masa maxima a remorcii = 2140kg deci sub 2300.
    va rog sa ma deslusiti ca nu mai rezist precizez ca am permis categorie B ( si aici ma incadrez cu caratul remorcii)
    multumesc !

1) ai voie sa cari remorca dar nu incarcata la 600 de kile ci la 525
    2) Nu ai voie sa cari cu masina incarcata full si cu remorca idem ca depasesti MTMA. Daca ai masa maxima la remorca, trebuie sa fie masina mai descarcata sau invers.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Multumesc!
      deci agentul de circulatie se uita la masa totala cand face verificarea sa u la masa de maxima de tractare ? aici mi e frica sa nu mi zica ca in talon scrie 600 kg si eu am voie 525 .( binenteles ca nu merg cu remorca la full ci respect 525 kg incarcatura maxima )

Comment

agentul se uita la geutatea totala a ansamblului

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google