Inmatriculare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sau poti plati un comisionar sa se ocupe de toate formalitatile pentru tine, si tu iti vezi de business-urile tale. Eu asa am facut, i-am zis si ce numar vreau si imi aduc si acum aminte cand m-a sunat victorios ca l-a obtinut, initial imi spusese ca un nr din asta e rezervat.
    Logan ABS plus 1.4

Comment

Originally posted by sandu View Post
      Sau poti plati un comisionar sa se ocupe de toate formalitatile pentru tine, si tu iti vezi de business-urile tale. Eu asa am facut, i-am zis si ce numar vreau si imi aduc si acum aminte cand m-a sunat victorios ca l-a obtinut, initial imi spusese ca un nr din asta e rezervat.
      si cat te-a costat, comisionarul?
      B92MHO

Comment

Pai nu mult si eu am facut la fel,te poti duce la o firma de asta cu acte auto si in 2 zile ti le face daca nu vrei nr preferentiale ,dar daca vrei nr preferentiale dureaza o saptamana cel mult

Comment

Cum a zis crapino nu mult, eu personal am dat insa mult 100 lei comisionul lor. Insa ulterior am gasit cu 50 de lei, fiind prima mea masina, prima experienta nu m-am consumat prea mult, oricum era foarte asaltat de probleme la servici si altele personale si chiar nu aveam timp si chiar si asa pt mine a meritat. Si la urmatoarea masina tot asa am sa procedez, insa am sa ma documentez mai bine inainte in privinta preturilor.
          Logan ABS plus 1.4

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google