If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am cumparat acum vreo luna un Logan, am numere provizorii si trebuie sa-l inmatriculez definitiv. Deocamdata nu am banii pentru taxa de prima inmatriculare si deci nu pot sa o inmatriculez la timp. Voi plati vreo amenda sau voi fi penalizat cumva?
Dati-mi va rog amanunte in acest sens.
Daca ai toate actele (carte, factura, etc) si te misti rapid si ai bafta pe la diferitele institutii(in special RAR si Politie)da. In teorie este posibil dar in realitate nu.
Se poate dar daca ai toate documentele necesare si iti pot iesi in aceeasi zi ( 2 ore de la depunere pt Bucuresti , in tara nu stiu ) :
- civ + fisa inmatriculare
- c.i . sau b.i. Posesor
- viza inmatriculare financiar
- taxa talon + inmatriculare ( una la Cec , alta la posta )
- taxa de prima inmatriculare
- rca
- factura de cumparare sau contract vanzare - cumparare
- daca masina este sh , certificat de autenticitate RAR / pt auto nou nu este necesar .
- si nu mai stiu daca mai este ceva .
Vreau sa va intreb ,,daca ai inmatriculat odata masina si ai primit nr normale care vin la rand ,,mai ai posibilitatea sa le schimbi cu nr. Preferentiale,daca da ce pasi trebuie parcursi .......... Multumesc
Se poate dar daca ai toate documentele necesare si iti pot iesi in aceeasi zi ( 2 ore de la depunere pt Bucuresti , in tara nu stiu ) :
- civ + fisa inmatriculare
- c.I . Sau b.I. Posesor
- viza inmatriculare financiar
- taxa talon + inmatriculare ( una la Cec , alta la posta )
- taxa de prima inmatriculare
- rca
- factura de cumparare sau contract vanzare - cumparare
- daca masina este sh , certificat de autenticitate RAR / pt auto nou nu este necesar .
- si nu mai stiu daca mai este ceva .
"- taxa de prima inmatriculare", unde se plateste?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment