Inmatriculare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inmatriculare

Am cumparat acum vreo luna un Logan, am numere provizorii si trebuie sa-l inmatriculez definitiv. Deocamdata nu am banii pentru taxa de prima inmatriculare si deci nu pot sa o inmatriculez la timp. Voi plati vreo amenda sau voi fi penalizat cumva?
    Dati-mi va rog amanunte in acest sens.

Poti merge pe numere provizorii maxim 3 luni.

Comment

Multumesc pentru raspuns.

Comment

Cu placere...
        Mergi la politie la circulatie si cu putina "insistenta" o sa iti prelungeasca dovada pentru numere provizorii...
        Bafta!

Comment

Ti se va prelungi autorizatia fara "insistenta". este o procedura legala, si e dreptul tau!

Comment

Daca eu cumpar masina azi si eu vreau sa o inmatriculez tot azi se poate?

Comment

Daca ai toate actele (carte, factura, etc) si te misti rapid si ai bafta pe la diferitele institutii(in special RAR si Politie)da. In teorie este posibil dar in realitate nu.
              Last edited by Cristi_LCD; 29 May 2008, 12:58.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Se poate dar daca ai toate documentele necesare si iti pot iesi in aceeasi zi ( 2 ore de la depunere pt Bucuresti , in tara nu stiu ) :
                - civ + fisa inmatriculare
                - c.i . sau b.i. Posesor
                - viza inmatriculare financiar
                - taxa talon + inmatriculare ( una la Cec , alta la posta )
                - taxa de prima inmatriculare
                - rca
                - factura de cumparare sau contract vanzare - cumparare
                - daca masina este sh , certificat de autenticitate RAR / pt auto nou nu este necesar .
                - si nu mai stiu daca mai este ceva .
                B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Se poate dar este greu, trebuie multe acte, mai ales cartea de identitate care vine mai tarziu. Cat despre R.A.R nu ai treaba ca nu mergi la ei.
                  niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Nu ai treaba cu RAR-ul daca masina este noua . Daca esti al doilea proprietar ai treaba cu ei .
                    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Stie cineva cam cat ar costa prelungirea valabilitatii numerelor provizorii dincolo de cele 30 de zile?

Comment

Vreau sa va intreb ,,daca ai inmatriculat odata masina si ai primit nr normale care vin la rand ,,mai ai posibilitatea sa le schimbi cu nr. Preferentiale,daca da ce pasi trebuie parcursi .......... Multumesc
                        http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Originally posted by FLORIN77 View Post
                          Se poate dar daca ai toate documentele necesare si iti pot iesi in aceeasi zi ( 2 ore de la depunere pt Bucuresti , in tara nu stiu ) :
                          - civ + fisa inmatriculare
                          - c.I . Sau b.I. Posesor
                          - viza inmatriculare financiar
                          - taxa talon + inmatriculare ( una la Cec , alta la posta )
                          - taxa de prima inmatriculare
                          - rca
                          - factura de cumparare sau contract vanzare - cumparare
                          - daca masina este sh , certificat de autenticitate RAR / pt auto nou nu este necesar .
                          - si nu mai stiu daca mai este ceva .
                          "- taxa de prima inmatriculare", unde se plateste?
                          B92MHO

Comment

Re duci frumos la finante si cauti ghiseul plati "taxa prima inmatriculare" si te duci sa decartezi acolo

Comment

Originally posted by crapino View Post
                              Re duci frumos la finante si cauti ghiseul plati "taxa prima inmatriculare" si te duci sa decartezi acolo
                              multumesc !
                              B92MHO

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google