Sau poti plati un comisionar sa se ocupe de toate formalitatile pentru tine, si tu iti vezi de business-urile tale. Eu asa am facut, i-am zis si ce numar vreau si imi aduc si acum aminte cand m-a sunat victorios ca l-a obtinut, initial imi spusese ca un nr din asta e rezervat.
Inmatriculare
Collapse
X
-
Originally posted by sandu View PostSau poti plati un comisionar sa se ocupe de toate formalitatile pentru tine, si tu iti vezi de business-urile tale. Eu asa am facut, i-am zis si ce numar vreau si imi aduc si acum aminte cand m-a sunat victorios ca l-a obtinut, initial imi spusese ca un nr din asta e rezervat.B92MHO
Comment
-
Cum a zis crapino nu mult, eu personal am dat insa mult 100 lei comisionul lor. Insa ulterior am gasit cu 50 de lei, fiind prima mea masina, prima experienta nu m-am consumat prea mult, oricum era foarte asaltat de probleme la servici si altele personale si chiar nu aveam timp si chiar si asa pt mine a meritat. Si la urmatoarea masina tot asa am sa procedez, insa am sa ma documentez mai bine inainte in privinta preturilor.Logan ABS plus 1.4
Comment
Comment