Problema Viteza treapta 2!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Viteza treapta 2!

Salut am inceput sa intampin o problema de ceva timp...cand e frig si motorul la rece imi intra greu in a 2....restul vitezelor merg usor insa a2 foarte greu trag de ea ca de cainele mort...vreo recomandare ce-ar putea fii? la service mi sa spus ca de inceput sa schimb uleiu de cutie...

Ai schimbat uleiul pana acum ? Daca da, ce ulei ai pus in cutia de viteze? 99% e de la ulei.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

a mea, tot 1.4 face asa din fabrica, nu doar iarna ... a 2-a intra foarte greu , si in R deabia intra, din a 3-4 incercare reusesc sa o bag, cand o bag din prima sunt cel mai fericit.
      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Daca face mereu si nu doar cu motorul rece/frig, ai o alta problema, mult mai grava.

Comment

deja m-am obisnuit cu ea, de multe ori cand incerc sa o bag in a 2-a , sare la punctu mort, si da-i turatie pana in 6000
          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Poti sa te gandesti la o cutie de la dezmembrari.

Comment

Si mie imi face asa...dimineata cand e rece.Din a1a in a2a imi intra usor dar cand ii dau din a3a a2a abia intra, agata si intra in trepte.
              Uleiu in cutie are aprox 4luni, nu stiu ce ulei e, e din ala la bidon ca antigelu de scrie dacia pe el.
              AG 16 Y M A

Comment

mie imi face cand e motorul rece...si uleiul nu l-am schimbat am masina de 1 an si ceva... o sa incerc sa-l schimb...mi sa recomandat 80w90 e bun?si am si eu prob cu Marsarier si multe cunostinte de ale mele da ala cred ca e din fabrica da treapta a 2 nu...

Comment

Baga 80w90 ca n-o sa mai intre in viteze deloc, pe gerul asta...

Comment

ulei Mobil 75w80 pentru cutiile de logan

Comment

nu cred ca are treaba cu uleiul/ mai degraba ai ceva la timonerie ai lovit cumva . eu nu am schimbat uleiul din cutie 123000 si nu am nici o problema la cealalta tot 1.4 65000 deasemeni nu am sch. ulei si nu-s probleme .

Comment

Originally posted by Mihai92 View Post
                        mie imi face cand e motorul rece...si uleiul nu l-am o sa incerc sa-l schimb...mi sa recomandat 80w90 e bun?::
                        Daca tot vrei sa-l schimbi baga Dacia Extragear 75w80 sau Elf NFJ 75w80.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

baga Elf NFJ 75w80.

Comment

A2a intra cam greu si la mine iarna trecuta,in toamna am schimbat uleiul cu elf 75w80 acum intra a2a f.bine.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google