Salut am inceput sa intampin o problema de ceva timp...cand e frig si motorul la rece imi intra greu in a 2....restul vitezelor merg usor insa a2 foarte greu trag de ea ca de cainele mort...vreo recomandare ce-ar putea fii? la service mi sa spus ca de inceput sa schimb uleiu de cutie...
Problema Viteza treapta 2!
Collapse
X
-
Si mie imi face asa...dimineata cand e rece.Din a1a in a2a imi intra usor dar cand ii dau din a3a a2a abia intra, agata si intra in trepte.
Uleiu in cutie are aprox 4luni, nu stiu ce ulei e, e din ala la bidon ca antigelu de scrie dacia pe el.
Comment
-
mie imi face cand e motorul rece...si uleiul nu l-am schimbat am masina de 1 an si ceva... o sa incerc sa-l schimb...mi sa recomandat 80w90 e bun?si am si eu prob cu Marsarier si multe cunostinte de ale mele da ala cred ca e din fabrica da treapta a 2 nu...
Comment
-
Originally posted by Mihai92 View Postmie imi face cand e motorul rece...si uleiul nu l-am o sa incerc sa-l schimb...mi sa recomandat 80w90 e bun?::Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment