If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut am inceput sa intampin o problema de ceva timp...cand e frig si motorul la rece imi intra greu in a 2....restul vitezelor merg usor insa a2 foarte greu trag de ea ca de cainele mort...vreo recomandare ce-ar putea fii? la service mi sa spus ca de inceput sa schimb uleiu de cutie...
a mea, tot 1.4 face asa din fabrica, nu doar iarna ... a 2-a intra foarte greu , si in R deabia intra, din a 3-4 incercare reusesc sa o bag, cand o bag din prima sunt cel mai fericit.
Si mie imi face asa...dimineata cand e rece.Din a1a in a2a imi intra usor dar cand ii dau din a3a a2a abia intra, agata si intra in trepte.
Uleiu in cutie are aprox 4luni, nu stiu ce ulei e, e din ala la bidon ca antigelu de scrie dacia pe el.
mie imi face cand e motorul rece...si uleiul nu l-am schimbat am masina de 1 an si ceva... o sa incerc sa-l schimb...mi sa recomandat 80w90 e bun?si am si eu prob cu Marsarier si multe cunostinte de ale mele da ala cred ca e din fabrica da treapta a 2 nu...
nu cred ca are treaba cu uleiul/ mai degraba ai ceva la timonerie ai lovit cumva . eu nu am schimbat uleiul din cutie 123000 si nu am nici o problema la cealalta tot 1.4 65000 deasemeni nu am sch. ulei si nu-s probleme .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment