Deformare Cupola De La Frig

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

la majoritatea pozelor, cutele par sa fie in zona traversei mediane, daca vad eu bine. poate acolo, unde e sudata traversa de tavan, lucreaza diferit tabla si de aceea apare diferenta aia. n-ar fi o problema, pana nu sare vopseaua sau se rup sudurile. poze si mail la dacia, sa-si dea cu parerea daca masina lor de staniol tre' sa se indoaie asa sau daca au vreo metoda prin care se rezolva problema.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

De acord cu tine seba! Dar totusi de ce se intampla la frig? "Vocea clientului Dacia" ... chiar daca isi revine. Nu e normal
      My ride... http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...fm-t42427.html

Comment

ciudat..... nu am mai auzit asa ceva..

Comment

Am scris eu la vocea clientului pentru ca si la mine a aparut.Ciudat dar la mine a aparut cand a fost temperaturi de-10 si nu cand au fost temperaturile alea foarte scazute.

Cupola isi revine dar tabla ramane cu niste dungi-cute.eu spun ca ar fi mai bine sa scriem mai multi la vc pentru ca asa vor lua in calcul problema

ps cutele se vad cel mai bine in lumina soarelui
          Last edited by biancamarius5; 16 February 2012, 12:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

De cate ori a fost rasturnata masina?
            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

la mine si-a revenit complet. nu se vad nici cutele, dar temperatura a ajuns la zero grade. doar pe la -20 arata urat de tot. asta e. tabla subtire si cupola mare. intre timp am mai vorbit si cu alti loganisti si foarte multi dintre ei au problema asta, indiferent ca-s ph1, ph2, masini noi sau vechi.

ps. masinile la care am pus poze nu au avut nici un accident, iar a doua e aproape noua. am scris asta mai sus (implicit se exclud rasturnarile, elefantii cazuti din nori pe cupola sau meteoritii de prin univers)

bine ca s-a rezolvat la mine. presupun ca o sa se rezolve si la ceilalti, cand se mai incalzeste afara.

bafta maxima.
              internal combustionizer

Comment

ar trebui gasite niste solutii.ma gandeam la o ranforsare ceva

Originally posted by einstein1984 View Post
                De cate ori a fost rasturnata masina?
                ce sa fie rasturnata mai omule.daca ai intrat aici sa aiurezi poti iesi ca nu e nevoie pe acest site de oameni ca tine.asta este un forum pentru oameni ce vor sa se ajute sa spuna parerile.cred ca locul tau e pe alte site-uri

m-am km uitat la posturile tale (einstein)si nu prea au fost ale unui savant.tot ce ai postat mai mult a fost in contradictoriu
                Last edited by biancamarius5; 17 February 2012, 12:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Salut. Aceeasi problema am obervat-o eu acum, sunt numai cute pe toate cupola. Nu stiu daca de la frig sau de la caldura. Stie cineva cum se rezolva problema ? Sau apelez la garantie ? Multumesc.
                  House is in the house

Comment

daca mai ai garantie, foloseste-o. eu nu am, dar la mine au disparut complet inca de asta iarna. vad la iarna ce va fi. daca tabla totusi isi revine, riscul e sa crape vopseaua si sa se exfolieze toata (in cazul meu, cand problema e doar la temperaturi sub zero).
                    internal combustionizer

Comment

si la mine au disparut acum acele cute

Comment

Si ce credeti ca se poate face pe garantie ? Chiar nu vad solutionarea problemei, chiar nu stiu cum o sa faca sa dispara acele cute. Revin cu informatii dupa ce merg cu masina in service.
                        House is in the house

Comment

in primul rand exista riscul de a te refuza, invocand tot felul de motive, gen factori externi (cupola lovita de tine, de altii, utilizare necorespunzatoare - ai carat ceva pe cupola si s-a lasat, etc.)... 'ca asa-i in tenis'.
                          in cazul ideal, ar putea incerca sa-ti indrepte finut cupola de dedesubt, fara a lasa urme. un tinichigiu cu mana buna ar putea face asta, dar dureaza enorm. sau metoda universala: chit auto si revopsit.
                          internal combustionizer

Comment

@zeegermans astazi dupa ce am spalat masina m-am uitat in soare pe cupola si ghici ce? se vad urmele in locurile unde s-a contractat cupola asta iarna. Brusc mi-am adus aminte de topicul tau deoarece se observa "nervuri" exact ca in pozele tale.

Loganul meu e din 2008 si nu a avut niciodata accident. Subscriu si eu la parerea cuiva de mai sus.... masina de staniol....

Comment

intre timp m-am tot uitat pe la alte loganuri si la unele se vad acele urme (nervuri) longitudinale pe cupola, la altele nu. nici la mine nu se se mai vad. apar doar la temperaturi cu minus.

ciudat e ca sunt la al doilea logan si in atati ani n-am observat problema, pana asta iarna, la masina mea (si la logan in general). multi nici nu ma credeau pana sa le arat urmele deformarii pe masinile lor.
                              internal combustionizer

Comment

La mine se vad si vara; nu sau mai dus.....daca mai vine o iarna cu temperaturi de -40 poate se stringe cupola ca staniolul. Pacat ca mi-a expirat garantia anul trecut ca m-as fi dus la dacia sa vad ce zic.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google