Luminita De Pe Butonul De Geam Electric S-a Defectat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Luminita De Pe Butonul De Geam Electric S-a Defectat

Buna ziua ,am un Laureatte 2005 si de curand am observat ca nu se mai aprinde luminita de pe butonul de geam electric fata dreapta.Stiu ca pentru multi e o problema minora;asa ca as vrea sa stiu de la ce poate fi :ars becul?daca da cu ce alt bec sa il schimb sau sa fi fost ceva scurt?ce ma sfatuiti sa fac?multumesc anticipat

Bec ars..poti desface butonul ala fara probleme, scoti becul si mergi la magazin cu el. Mai bine pune leduri in toata consola

Comment

salut,butonul se da usor jos, ori dai jos conoala aia argintie, inceoand de jos in sus, ori scoti butnul cu o surubelnita subtire usor sa nu zgarii. apoi desfaci butonul si vei gasi untr-un plastic galben, un bec mic , decumparat eu am gasit doar la un magazin de lectorinice.
      nu e mare lucru, daca mai ai nevoie de ceva iti stau la dispozitie.

Comment

Mai bine mergi la cineva si iti pui leduri in loc de beculete! Daca vrei beculete originale gasesti pe daciashop!

Comment

gasesti becuri si la magazine de piese auto. dar scoate becul sa vezi ce tr sa cumperi. si la mine s-au ars. e relativ usor de schimbat.uita-te la tutorial logan (schimbat becuri consola si ai rezolvat)

Comment

multumesc baieti .rezolvat rapid doar dupa indrumarile voastre

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google