Bube La 2600km

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bube La 2600km

Erm deci e practic noua masina, nefortata in mare parte si deja am mici bube:

1. scaunul - cand reglajul lombar e inexistent (dat la minim, nu stiu cum sa zic) daca ma imping in scaun se aude ca si cum se lovesc doua piese metalice
    2. zumzait - la turatii mici (sub 1500 de cele mai multe ori) zumzaie ceva. Ori de la stergatorul dreapta ori de la altceva. poate a mai patit cineva si e altceva
    3. Geamul. cand e dat jos (nu de tot) se aude ca si cum ar da cineva cu pietricele mici in el.

Scuzati exprimarile de clasa I insa nu stiu cum altfel sa explic in text.

Daca aveti ceva solutii va rog frumos. Macar sa stiu ce ii zic lu nenea la service
    Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
    Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

1. scaunul ... nu e de la scaun ... si au aveam aceiasi impresie ... e de la prinderea centurii de siguranta si cand misti scaunul lombar atinge centura si nu mai scartaie ... ia spray de contacte sau silicon si baga ca romanu acolo ...

2. iti zumzaie stergatorul la 1500? Si dupaia nu? Nu am inteles mai editeaza .. la motorul tau nu are ce sa zumzaie ... (oricum stergatoarele sunt niste prostii ... si peste 2 luni le schimbi,asa ca e posibil sa fie de la ele)

3. geamul ... expresia binecunoscuta de veterani ... ,,asa face la toate"
    Last edited by DeLuXe; 7 May 2008, 23:33.
    sigpicMy ride

Comment

Zumzaie in sensul ca e ca si ceva care vibreaza insa se aude din partea soferului, dinspre parbriz/oglinda.

Iar cu geamul, daca se poate rezolva, n-as vrea sa fie "asa face toate". Adica e enervant...

Comment

La mine nu prea face, io misc de geam putin pana se aseaza mai bine pe cheder ... si pe razatoare si nu mai face ...

cat despre zumzaitu ala ar putea fi ceva scapat in aerisirea de la geam de la aerator ... sau un plastic ceva din bord ... sau din torpedou, in buzunar ... nu stiu ...

cat despre scaun(centura) incearca sa vezi :P
        sigpicMy ride

Comment

Iti spun eu ca "asa face toate" ) pt ca si al meu face la fel..plus ca al meu mai are niste greierasi prin bord, asta si din cauza ca e diesel si orice trepidatie da nastere unui "greieras". cat despre centura, eu am bagat niste spray wd-40 in cupla centurii si nu mai scartaie.

Comment

Originally posted by andrei.avasi View Post
            Zumzaie in sensul ca e ca si ceva care vibreaza insa se aude din partea soferului, dinspre parbriz/oglinda.

Iar cu geamul, daca se poate rezolva, n-as vrea sa fie "asa face toate". Adica e enervant...
            o fi parasolarul, ca am mai auzit pe la unii...
            de restul nu stiu ce sa zic, n-am patit...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

2. La 1500 rpm e subturata masina si vibreaza plasticele din bord. Posibil chiar prinderea bordului sau cochilia volanului.
              3. E de la suruburile macaralei geamului.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu mai nou am alta problema ca tot se vorbeste de probleme aici , cand deschid usile din inchidere adica din telecomanda sau butonul din bord imi chitaie/scartaie ceva in usa dreapta spate cel mai probabil e motorasul de la inchidere

sigpic

Comment

Iti suna ori parasolaru din dr ori plafoniera tine cu mana apasat pe ele pe rand si o sa vezi care din ele suna, solutia parasolar strangi surubu. plafonmiera silicon.

Comment

Mnu , nu e de la plafoniera. S-ar putea sa fie ceva prin bord scapat.
                    Oricum ma duc la service cu ea si ii pun pe aia sa desfaca tot bordul sa vada ce are + usa sa vada de greierii aia de pe acolo, iar scaunul cu suportul lombar, hm tin putin suportul lombar si nu mai face nimic.

Comment

mie imi zdrangane bordul cand ma imping cu forta in aeratoarele din mijloc nu se mai aude poate trebuie transe niste suruburi ... cine stie ?

Comment

user2000...Vezi sa nu fie cdplyerul care face zgomot.
                        sigpic

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google