Problema La Inchiderea Centralizata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema La Inchiderea Centralizata

sal la toata am si eu o problema cu o inchidere centralizata am terminato de montat azi dar nu functioneaza nu stiu de ce inchiderea se numeste VENOM si nu are telecomanda si nu am nici alarma pe masina va rog sa ma ajutati cam ce as putea sa fac

florin46 cand ai cumparat inchiderea unde tie-ra gandu?nu ai vazut ca nu are telecomanda? si acasa de ce te-ai mai apucat de montaj?acum demontezi tot si cumperi alarma cu inchidere si vei fi fericit

Comment

deci nu pot sa ii fac nimic si atata munca inzadar offffffffffff dar daca ii schimb modulatorul
      Last edited by florin46; 23 February 2012, 20:49.

Comment

Inchiderea pe care ai montat-o ar trebui sa incuie / descuie toate usile atunci cand incui / descui cu cheia usa de la sofer. Asta in caz ca legaturile sunt facute bine.

Ca sa ai telecomanda - cumperi ori o alarma ori o cheie tip briceag care vine impreuna cu unitatea de comanda.
        Astea le montezi si se leaga de acel mic modul de la inchiderea centralizata.

Spui ca ai montat-o si nu functioneaza. Ce anume nu merge? Da mai multe detalii sa te putem ajuta. Ce legaturi ai facut, ceva poze cum ai montat actuatoarele sa putem vedea ce e gresit.
        GL-22-TOF

Comment

am urmat intocmai schema de montare de pe instructaj dar cand am bagat cheia in usa sa o incui am realizat ca nu se incuie decat usa respectiva pe schema mai are doua fire unul alb si unu maro la care scrie ca se monteaza la inchiderea din cheie sau la unitatea centrala a alarmei eu nu am gasit asa ceva si nu l-em legat nicaieri

Comment

Actuatorul montat pe usa soferului este cel cu 5 fire, si toate firele sunt legate pe culori?

Ca sa vezi daca unitatea de comanda functioneaza corect, leaga pe rand firul alb si maro la masa. Ar trebui sa actioneze toate usile, incuiat respectiv descuiat.
            Daca in acest caz unitatea comanda usile, si actuatorul din usa soferului are toate cele 5 fire legate corect atunci problema este in actuator - respectiv comutatorul din el este defect sau este intrerupt vreun fir.

Aceeasi proba (cu firul alb respectiv maro legate pe rand la masa) poti sa o faci si cu firele care ajung in usa soferului, la actuator.
            GL-22-TOF

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google