Montat Kit Servo Pe Logan Ambiance

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montat Kit Servo Pe Logan Ambiance

Salutare , a montat careva servo pe logan ambiance? Dacă știe careva ceva va vor sa va spuneti părerea: cât a costat si de unde! Mersi anticipat

Salutare! Eu am montat prin sptembrie servo pe ambiance-ul meu . Lucrarea(piese + manopera) a costat in jurul a 2200lei, Pana acum sunt foarte multumit, stima si ai grija de unde procuri piesele !
    ..::LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE 2004::..
    ..::KIA CEE'D 1.4 16V BEST 2008::..

Comment

nu se merita parerea mea ii destul de mult de lucru...
      MY CLA

Comment

mai bine o vinzi si banii de servo ii pui diferenta si iei un preference

Comment

pai ca piese se schimba asa, caseta de directie , alternatorul, fulia motor, suportul pt accesorii , instalatia electrica( o parte),pompa de servo si cateva conducte, paharul pentru lichidul de servo........sper ca nu am uitat nimic si ca pret pe mine ma costat 2100 lei

Comment

multumesc pt informari

Comment

unde pot sau cine se ocupa cu procurarea pieselor cat si montajului?

Comment

piesele de la dezmembrari iar montajul...cam in orice service ca nu e mare inginerie , sa aiba in dotare si un stand de directie ca e util la sfarsit
                Pain brings out the truth in us all...
                ...how much truth can you stand?

Comment

pompa,caseta,furtune si pahar=700lei+3 ore=servo pe un ambiance dci

Comment

eu am montat servo pe dci
                    500 ron plus 2.5 ore de munca
                    Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Working...
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google