Impresii De Spre Logan.Suntem Multumisti De Aceasta Masina?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Impresii De Spre Logan.Suntem Multumisti De Aceasta Masina?

M-am gandit sa postez aici acest subiect,desi primul gand a fost sa-l propun spre analiza la "Discutii generale" Totusi,pentru ca contine si o intrebare,am ales acest topic.Sper sa nu fi gresit.
    In sfarsit,dupa cativa ani de la aparitia sa.Loganul inca mai produce simpatii pe pietele auto mondiale.Intrebarea e simpla,si este adresata,firesc,posesorilor de Logan si nu numai:Suntem multumiti de aceasta masina?
    Este ea,o masina fiabila?Raportul calitate-pret este un criteriu de luat in seama la achizitie?
    Astept parerile voastre.

P.S. sper sa intelegeti aluzia din titlu si sa nu o luati ca pe o greseala de exprimare:dorinta mea este de a afla parerile posesorilor de Logan (De) si acelora care nu poseda aceasta masina dar au avut ocazia sa circule cu ea ( Spre )
    Expresia "multumisti" poate are vreo legatura cu "forumisti"...cine stie !!!
    Last edited by cristi41; 10 May 2008, 13:05.

Originally posted by crisxx View Post
    M-am gandit sa postez aici acest subiect,desi primul gand a fost sa-l propun spre analiza la "Discutii generale" Totusi,pentru ca contine si o intrebare,am ales acest topic.Sper sa nu fi gresit.
    In sfarsit,dupa cativa ani de la aparitia sa.Loganul inca mai produce simpatii pe pietele auto mondiale.Intrebarea e simpla,si este adresata,firesc,posesorilor de Logan:Suntem multumiti de aceasta masina?
    Este ea,o masina fiabila?Raportul calitate-pret este un criteriu de luat in seama la achizitie?
    Astept parerile voastre.
    super multumit de aceasta masina!Ieftina,noua,usor de intretinut si pt drumurile noastre este perfecta!
    pacat ca nu se face si in varianta sport(motor de 2.0l!)
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Dragi junioi ... desi sunteti avansati se confirma faptul ca postati doar ca sa castigati la numar de posturi ... mai exista un thread identic http://www.loganclub.ro/forum/cine_e...+este+multumit ... va recomand sa folositi functia search pentru a evita penibilul din aceste situatii
      Last edited by DeLuXe; 10 May 2008, 13:06.
      sigpicMy ride

Comment

Continuati aici
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google