Iti recomand Pilkington, sunt foarte bune. In locul tau m-as duce imediat la un centru unde repara parbrize, nu as mai astepta sa vad daca pleaca sau nu fisura si as remedia problema. Bafta!
Parbriz Ciobit
Collapse
X
-
Banuiesc ca la inlocuit in reprezentanta, pe casco, doar asa se poate explica pretul nesimtit de mare. Orice reparatie efectuata pe casco inseamna o factura umflata...
@jelly, Maine sper sa ajung la pilkington din trafic greu, sa vad daca merge reparat si cat costa, bineinteles si daca merita.sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
Originally posted by jellyIti recomand Pilkington, sunt foarte bune. In locul tau m-as duce imediat la un centru unde repara parbrize, nu as mai astepta sa vad daca pleaca sau nu fisura si as remedia problema. Bafta!
Comment
-
Multumesc pentru raspunsuri tuturor, astazi am rezolvat problema.
Am fost la Ager din Calea Serban Voda si am reparat ciobitura, cost 70 lei. Un parbriz mai ieftin la cei de la Ager costa 300 lei (chinezesc).
Am trecut si pe la Pilkington din trafic greu, iar acolo un parbriz de logan costa 248 lei inclusiv montaj.
Poze cu ciobitura inainte si dupa ce a fost reparata, se mai cunoaste foarte putin, fata de cum a fost.sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
Si eu am doua ciobituri, dar sunt mai mici fata de cele ale lui Florin si in plus nu au fisuri.
Nu ma incomodeaza pentru ca sunt in jumatatea din dreapta; peste 10 zile am ITP-ul, sper sa nu am probleme.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostSi eu am doua ciobituri, dar sunt mai mici fata de cele ale lui Florin si in plus nu au fisuri.
Nu ma incomodeaza pentru ca sunt in jumatatea din dreapta; peste 10 zile am ITP-ul, sper sa nu am probleme.
Comment
-
Am si eu o problema-dilema. Am primit o piatra in partea soferului si evident e enervant sa conduc asa. Am casco fara fransiza, masina fiind pe leasing. Dilema mea este urmatoarea: nu stiu cu ce sa-l schimb. sa pun de origine la reprezentanta sau sa pun Pilkington? La reprezentanta pretul e aprox 1000 lei cu montaj cu tot la Pilkington e max 300. Evident ca pe mine nu ma intereseaza asta ca oricum casco va plati. Care e mai bun. Originalul din fabrica mi s-a parut destul de rezistent, dar din pacete nici nu am termen de comparatie. Va rog da-ti-mi un sfat, o parere. Mersi.
Comment
-
Eu zic sa iei Saint Gobain cu parasolar , colegul alessandro si-a pus . Am un amic care si-a pus la cei de la Ager parbrizul , fara parasolar . A dat undeva la 550ron cu tot cu montaj si il costa 600ron daca lua si cele 2 chedere de la ei (asa mi-a zis el ).
Comment
Comment