Geamuri Electrice Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Geamuri Electrice Logan

Mai gasesc p undeva butoanele dupa fata cu cliku ala care ridica si coboara automat geamurile ? sau daca are cineva de vanzare... pret bun. urgent.

Am auzit ca nu se mai gasesc
    laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Se gasesc in service la dacia....mie m-i s-au ars ledurile de pe ele si a trebuit sa m-i le inlocuiasca...costa cam 120 lei butonu

Comment

Nu se mai gasesc nicaieri butoane cu impuls.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
          Nu se mai gasesc nicaieri butoane cu impuls.

si eu stiam la fel. dar la dezmembrari sau poate prin targ ? nu noi. sh

Comment

Sti ma batea si pe mine gandul sa imi iau butoane cu impuls... mare prostie au facut ca le-au scos

Comment

Originally posted by misha View Post
              Se gasesc in service la dacia....mie m-i s-au ars ledurile de pe ele si a trebuit sa m-i le inlocuiasca...costa cam 120 lei butonu

misha.... stii tu sigur? am incercat si eu dar mi-au oferit doar normale. nu cu impuls. spune-mi si mie unde ai fost... sau ceva sa-mi fie de folos.

nimeni nu are de vanzare ?

Comment

Daca iau de la dezmembrari un buton impuls cum imi dau seama ca e cu impuls sau nu?
                KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Originally posted by burtosu View Post
                  Daca iau de la dezmembrari un buton impuls cum imi dau seama ca e cu impuls sau nu?

nu cred k e vreo diferenta vizibila.... doar cand il mufezi atunci iti dai seama... ai de unde sa faci rost ?

Comment

Incerc ca am vazut la noi la Bz o firma de dezmembrari care s-a umplut de loganuri busite si sper sa gasesc,dar acum iti dai seama ca trebuie sa le testez sa vad daca sunt sau nu cu impuls(daca m-or lasa aia).Pana in ce luna si an s-au pus aceste butoane pe logane,stie cineva?Prin asta sa am un punct de plecare la verificari.

Comment

Nu stiu sigur anul si nici luna dar oricum... foarte putin s-au folosit la inceput. nu cred k au aparut mai mult de 1 an p logan. 2004-2005

Comment

Ce g**z*ri astia de la Dacia,incet-incet au scos de pe masina multe lucruri,ba butonul,ba consum instantaneu la CB,maine poimaine poate scot si vreo pedala ca na ... merge si asa,cine o vrea sa-si faca rost,ca doar romanu-i descurcaret ce naiba.

Comment

Astept oferte... pt butoanele alea.

ps: unde postez un anunt in legatura cu vanzarea unui logan ? ce sectiune k nu gasesc

Comment

Daca gasesc dau anunt pe forum.

Comment

Originally posted by burtosu View Post
                              Cel care se apasa mai mult, cursa lunga, e fara impuls, iar cel care se apasa foarte putin si face si un click e cu impuls
                              Parca la bursa userul @silviu_79 parca avea butoane cu impuls dar nu stiu pretul. Cautati-l si intrebati-l.
                              zoom-zoom

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google