Mai gasesc p undeva butoanele dupa fata cu cliku ala care ridica si coboara automat geamurile ? sau daca are cineva de vanzare... pret bun. urgent.
Geamuri Electrice Logan
Collapse
X
-
Nu se mai gasesc nicaieri butoane cu impuls.
Comment
-
Originally posted by misha View PostSe gasesc in service la dacia....mie m-i s-au ars ledurile de pe ele si a trebuit sa m-i le inlocuiasca...costa cam 120 lei butonu
misha.... stii tu sigur? am incercat si eu dar mi-au oferit doar normale. nu cu impuls. spune-mi si mie unde ai fost... sau ceva sa-mi fie de folos.
nimeni nu are de vanzare ?
Comment
-
Incerc ca am vazut la noi la Bz o firma de dezmembrari care s-a umplut de loganuri busite si sper sa gasesc,dar acum iti dai seama ca trebuie sa le testez sa vad daca sunt sau nu cu impuls(daca m-or lasa aia).Pana in ce luna si an s-au pus aceste butoane pe logane,stie cineva?Prin asta sa am un punct de plecare la verificari.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Ce g**z*ri astia de la Dacia,incet-incet au scos de pe masina multe lucruri,ba butonul,ba consum instantaneu la CB,maine poimaine poate scot si vreo pedala ca na ... merge si asa,cine o vrea sa-si faca rost,ca doar romanu-i descurcaret ce naiba.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
Originally posted by burtosu View PostDaca iau de la dezmembrari un buton impuls cum imi dau seama ca e cu impuls sau nu?
Parca la bursa userul @silviu_79 parca avea butoane cu impuls dar nu stiu pretul. Cautati-l si intrebati-l.
Comment
Comment