Geamuri Electrice Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

butoane cu impuls

Da normal cu impuls nu despre ele era vorba

Comment

Butoanele care le am sunt CU IMPULS si sunt noi

Comment

La loganul prietenului meu am vazut buton cu impuls si jur ca ma enerva de numa... Acum cand mi-am luat logan si am vazut ca-i buton normal, asa cum trebuia sa fie, m-am bucurat. Dar este o singura chestie ce ma enerveaza la culme... Mai uit cateodata sa inchid geamurile si scot cheia din contact. Si cateodata chiar ies din masina si le vad geamurile la mijloc si iarasi hop-top in masina sa inchid geamurile. Nu este vreo problema daca tii prea mult contactul in pozitia motor? La masinile cu aprinderea normala se incingea bobina de inductie, aici nu-i bai?
        Numai bine...
        Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

Daca tii contactul pus nu e nici o problema, bobina de inductie nu se incinge.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Daca mai faceti anunturi aici, va sterg posturile. Raspundeti simplu cu "da, am eu. Detalii in pm". Si inca ceva: preturile nu se comenteaza "dincolo era mai ieftin"; iti convine, bine, nu-ti convine, iarasi bine.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Tot legat de geamurile electrice: Ma deranjeaza la culme faza ca fara contact nu merg geamurile! Exista posibilitatea de a fi actionate pe ,,direct" ?Ce modificari tb. Facute?

Comment

Mai multe detalii aici.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google