Aplicare Stiker LOGAN Club

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Confirm ca la folie se foloseste apa cu sapun pentru a aluneca folia pe geam...

Comment

@crististreulea: La Felix imi pui si mie sticker-ele pe parbriz. Dau o bere.

Comment

Pun, clar
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Burtosule....imi pastrezi si mie 1 sticker pana vineri cand ajung la buzau.

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
            Pun, clar
            Te ajut si eu mah Cristi ca sa iasa cat mai bine...

Comment

Bz 26 zzz eu le-am pus pe ale mele,iar pe ale tale le-am pastrat bineinteles.
              KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Frumos tutorial cred ca era nevoie de asa ceva.

Comment

Frumos filmulet, eu le-am pus pe parbriz, dar ala pe luneta nu am reusit pentru ca sa desprins rau de pe folie ...pe parbriz e ok.
                  Last edited by crististreulea; 13 May 2008, 22:28.
                  niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Da, nu esti singurul care sa chinuit, kenver e de vina. am sa-i dau apa la felix si din partea ta .
                    data viitoare foloseste un ac sau ceva mai ascutit ca sa dezlipesti mai usor ...
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Keanule, fa bine dragule si adu la Felix stickere, caci eu vreau 10 seturi pentru baietii din Sibiu.
                      Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Vrem si noi niste stickere la bacau ne puteti trimite sau indruma la cine are ?

Comment

Brutus de stickere se ocupa @KeanuRev. Eu de la el am cumparat. Vezi ca nu ai postat bine aici se discuta de aplicarea stickerelor.
                          Pe viitor sa folosesti search inainte sa postezi ca poate gasesti raspunsul in alt thead. Sa nu te gandesti ca am vrut sa ma iau eu de tine da am vazut ca esti nou si am zis sa iti dau un sfat.
                          Last edited by alex86; 14 May 2008, 13:27.

Comment

am pus si eu Stiker
                            cred ca e bine
                            Attached Files

Comment

unde gasesc si eu stiker ca la loganul din poza atasata
                              Attached Files

Comment

de unde iau si eu in stiker cu logan club??
                                [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google