Cat Merge Masina Pe Rosu ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La majoritatea Loganurilor pe benzina n-ai cum sa schimbi filtrul de carburant, ca e inclus in pompa de benzina. La cele cu filtru extern, da.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Oameni buni voi practic cum procedati?
      Cum va mai ramane o liniuta la indicator carburant,mergeti si alimentati?
      Eu alimentez doar cand mi se aprinde beculetzul(ma rog nu intotdeauna procedez asa)
      Dupa ce sa car dupa mine tot timpul 10 litri de benzina??
      Nu e vorba ca i-as cara in spate dar nu mai speriati oamenii aici!!
      Este adevarat si benzina care se foloseste conteaza foarte mult!!!

Comment

Nu tb. sa cari benzina dupa tine, ci pur si simplu sa alimentezi cand se aprinde martorul, dar sa nu alimentezi 5 litri ci mai mult. Si cartea specifica observatia privin rulajul cu martorul aprins si defectiunile ce pot apare.

@Andrei. Din experienta personala pompele electrice de benzina au o sita care se curata in momentul in care presiunea acesteia nu mai este in parametri prescrisi, alimentare defectuoasa, etc. E un semn ca pompa e pe duca din diverse motive si tb. s-o resuscitezi pt. a nu fi nevoit clientul care vine cu masina in service sa scoata brusc cateva milioane bune pt. o pompa noua. Intai se incearca remedierea si daca pica la un interval de ,,X" zile, luni, atunci se schimba. Cel putin asa este in service-ul meu. La Logan nu am desfacut, nu a fost cazul, nu am auzit de pompa arsa (inca).

Comment

@Red _Alin- Eu cam asa fac- la o liniuta, merg sa alimentez, macar 5 litri, daca nu 10! Mai bine sa prisoseasca decat sa lipseasca! Ca maine nici nu stii cat mai sare pretul...Mai renunt la tigari si bag benzina.
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Acum ce facem...?Incepem sa luam fiecare liniuta in parte!?In principiu cam 50km max faci prin Bucuresti(urban) si extra 80km
            EX : + =

Comment

Originally posted by gusi View Post
              @Red _Alin- Eu cam asa fac- la o liniuta, merg sa alimentez, macar 5 litri, daca nu 10! Mai bine sa prisoseasca decat sa lipseasca! Ca maine nici nu stii cat mai sare pretul...Mai renunt la tigari si bag benzina.
              Iti dau dreptate gusi,doar ca nu tre sa se faca o tragedie cand ti se aprinde beculetzul si mai faci cativa km!!
              Asta ziceam eu,in rest iti dau perfecta dreptate!!!

Comment

Eu va spun (desi am luat-o razna off topic) cum alimentez: daca mai e o liniuta trag la pompa si bag de 50 de lei ) Cica asa fac loganistii )

PS: de ce nu merge doua puncte si paranteza, daca virgula caut figura mi se bloch. compu.

Comment

Cind mi se aprinde rezerva mai merg vreo 2 zile prin oras la lucru si apoi alimentez
                  sigpic

Comment

Pt Andrei: pe langa filtrul de care pomenesti tu, mai este un filtru, la benzinare.

Comment

99km la consum de 5%. dupa ce sa aprins ledul in maxim 3-4 km nu mai am consum mediu, arata ceva de genul --|--, deci mai sunt 5 litri care mai pot fi consumati

Comment

Originally posted by Octavian___28 View Post
                        Pt Andrei: pe langa filtrul de care pomenesti tu, mai este un filtru, la benzinare.
                        Are dreptate Andrei. Benzinarele pentru Romania nu au filtru de benzina extern. Acesta este inclus in pompa de benzina.
                        zoom-zoom

Comment

Beculetz,beculetz tu te-ai aprins!Noi te iubim!
                          Azi s-a aprins becul,am bagat benzina dupa care am verificat cat am in rezervor.Am constatat ca sunt 8 litri si totusi becul a ramas aprins.
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Nu cumva e o eroare undeva? am verificat si eu cata motorina am in rezervor imediat dupa ce sa aprins beculetu si aveam fix 5L.

Comment

Originally posted by Octavian___28 View Post
                              Ia da-mi tu o schema cu el, unde e montat, poate aflu ceva ce nu stiam...
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Oricum ideea este ca merge in afara 105 km iar in urban merge 75-80 km asta am vrut sa scot in evidenta!
                                LoganClub Craiova

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google