Cat Merge Masina Pe Rosu ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai nou si benzinarele au filtru de benzina extern si l-au scos pe cel din pompa.
    Filtru benzina - 6001546326 - 8 euro
    Kit conducte de alimentare - 6001547602 - 15 euro
    Pompa carburant - 6001547604 - 163 euro (are filtru in exterior)
    Pompa carburant - 6001547605 - 163 euro (aia cu filtru intern)

Nu stiu de cand s-au modificat, dar tind sa cred ca de prin primavara asta.

Andrei.

Am gresit corect, are un sg filtru. E extern sau intern (in rezervor)?

Comment

Filtrul e in rezervor, dar nu se pune filtru extern pentru Romania. Codul ala e pentru alte tari, la noi niciodata n-a fost asa ceva. Poate odata cu Ph2 o sa se puna si pentru tara noastra asa ceva.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cu 1.5 dci se poate merge 100km cu 90/h pe drum drept,in exterior oras dar daca ai ghinionul sa ai o panta se dezamorseaza pompa,ii trebuie macar 2 litri pina la sorb.La cantitatea asta si o curba mai lunga te lasa pe vapori

Comment

Nasol ... deci mai bine bagi benzina
          LoganClub Craiova

Comment

Io nu mai las sa se goleasca rezervoru mai mult de o liniuta. m-a speriat mecanicu la service si mia zis ca se poate arde pompa de motorina, cica aia se raceste cu lichidu care trece prin ea. asa ca daca am ajuns la 2 liniute, am dat fuga la benzinarie si fac plinu.

Comment

Indiferent de tipul combustibilului nu lasati sa se aprinda martorul pompei,aveti siguranta pe estimarea litrajului ramas in rezervor? Rezervoarele statiilor Peco sunt asa curate? Romania e tara tuturor posibilitatilor. (sunt inventivi de regula) Eu cand am luat masina ra pe rosu si m-ia propus sa nu mai ajung vreo data ,eram in stare sa o imping pana la Peco.

Comment

Erori asa mari nu pot fi. Cand se aprinde becul mai sunt in jur de 5 L +/-10%.

Comment

Deja sunt curios cind o sa mi se aprinda rezerva am sa ma uit si eu sa vad cit zice
                  sigpic

Comment

Mi sa aprins si mie becul cu pricina si imediat am bagat benzina si cand am verificat mai aveam aprox. 7 l. in consecinta cred ca 80 km mai mergi dar nu recomand
                    Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Cum ai verificat? Ai facut plinul si ai scazut din 50 cat ai alimentat?
                      Am alimentat cu un prieten 57 de litri intr-un Logan. Ne uitam pe sub el sa vedem daca nu curge pe undeva.

Si la mine cand se aprinde becul sunt 5 litri.
                      Am avut consum de 4.9 cu 1.4 in afara localitatii, deci cred ca pot fi facuti 105 km cu rezerva in functie de stilul de condus si de drum.
                      http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

Eu nu lasa sa se aprinda becul , de cand am masina niciodata nu am lasat o sub 2 liniute

Comment

Off topic : Octavian 28 , daca Loganul este o masina pt oameni cu bani putini luata de unii cu mari eforturi te mira ca alimenteaza de 50 lei ( NU O LUA CA PE O JIGNIRE ) ? Nici nu stii tu cati smecheri cu sh-uri am vazut eu care alimentau de 30 lei nu 50 si la semafor opreau motorul sa faca economie . Pt mine , oricine isi ia o masina noua , euro 4 in loc de sh , euro 1-2 merita respectat .

Drone , capacitatea rezervorului in sine fara gatul ce duce pana la buson este de 50 litri . La orice masina daca faci plinul ochi pana da pe afara iti vor intra mai multi .
                          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Am ramas si eu 1 (acum 4 luni) data pe rosu dar nu am mers decat 15 kilometri pana la prima statie de benzina. Imi scria pe computer ca mai am 5 litri cand s-a aprins becu. De atunci nu am mai ramas pe rosu si nici nu recomand. Cand raman pe 1 linie trag fuguta la statie sa bag benzina

Comment

Capacitatea rezervorului fara tubul de alimentare este mai mare de 50 L, pentru a avea loc vaporii de benzina.

Comment

Cat merge masina pe rosu? Pai a mea merge pana se opreste!

Am mers in jur de 75 de km cu beculetu aprins..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google