Cat Merge Masina Pe Rosu ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cat Merge Masina Pe Rosu ?!

Cam 50 - 60 De Km In Oras Asta E In Functie Si De Trafic Sua De Cum Conduci.....
    Bafta....

Comment

Pe rosu am mers vreo 70 km .. si nu m-a lasat .. si cred ca mai avea de vreo 20 .

Comment

mie mi se aprinde tot timpu becu ))))

Comment

si mie la fel ))

in oras mai mergi vreo 60 de km da nu-i bine sa te risti ..
          mai sunt ~5-6l cand se aprinde
          Loganul Meu !

Comment

eu am mers pe rosu cam 50-60 km mai mult nu am riscat.
            sigpic #

Comment

eu cel mai mult am mers 30km pe rosu si imi tremura morcovu ) . am verificat cati L mai aveam, iar bordul mi-a zis ca 2L , deci din 5L cat mai raman cand se aprinde rosu.. la un consum de 10%, maxim 40km cred ca pot merge.
              totul in plan orizontal drept.
              sigpic

Comment

Da' mai bine sa nu te risti...Cand apare rosu, drept la peco!
                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Beculetul rosu se aprinde cand mai sunt in rezervor 5-6l

Comment

ce te faci cand se aprinde rosu si mai ai 95km pana la prima statia peco? f**** in gura cu autostrada lor, ca de la bucuresti pana la constanta peco din parti...eu nestiind de treaba asta am plecat linistit si cand pe drum s-a aprins lampa, a trebuit sa ies de pe autostrada pana la slobozia, unde mi-a murit motorul fix la intrarea in peco, cum cobori pasarela pe unde intri in oras de pe autostrada. sa vezi ce fain merge loganul 70 in tr5, toti aia 90-95km. morcovi cat china, sa nu se arda pompa de benzina, ca ramai in drum nu-i mare bai, numai sa nu se prajeasca pompa, ca atunci poti sa-i faci 4 plinuri, tot degeaba.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu am facut cam 73 km si am ajuns pe roti pana la benzinarie.
                      Frate-meu a facut 95 km si n-a mai ajuns la benzinarie

PS: nu se arde nici un motoras ca nu-i facut din hartie igienica.
                      Asta la fel si cu plinu pana-n gat...ca cica se arde rezistenta de indicare nivel
                      Si aia are un opritor, nu merge mai sus decat are prescrisa val maxima.
                      Daca se buleste ceva, se buleste ca-i prost facut, nu din alti factori.

Comment

Offtopic: Ca tot e vorba de Autostrada Soarelui (nume ce pare sa ironizeze vremurile si situatia in care suntem ca natie), la inceputurile acestei autostrazi nu exista nimic...nici macar acele WC-uri puse la un anumit interval de kilometrii si imi amintesc ca de fiecare data cand plecam la drum, un prieten mereu era atent la ce mananca...nu cumva sa-l ia vre-o senzatie ...majora pe drum ca de boscheti nu era vorba plus ca e si gardul acela deci mai ramanea banda de urgenta
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Ideea e sa nu circuli pre mult pe rosu,deoarece isi trage toate mizeriile de pe fundul rezervorului,iar la cat e de curata benzina la noi.......

Comment

Si cu plinu facut crezi ca sorbu trage de sus? Tot cam aia e, mizerie mai diluata

Comment

bah tavi, scrie in manual si pe site-ul bosch, ca respectivele pompe sunt cu racire in lichidul de imersie si nu se recomnada rularea cu rezervorul pe rezerva pt ca se risca deteriorarea pompelor. ce-ti mai place sa te contrazici....
                              apropo, faza cu arsul rezistentelor la supraplin e intrr-adevar o mare idiotenie. daca ai amici la yazaki, aia iti pot confirma ca nu se intampla nimic cu respectiva rezistenta nici la plin nici la gol. cu pompa in schimb eu as lua de bun ce zice producatorul si fabricantul masinii
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

a mea merge mai tot timpul pe rosu chiar cred ca sa defectat becu
                                ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                                YO2MKL
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google