Cat Merge Masina Pe Rosu ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

De cand am masina de 3 ori intr-un an jumate s-a aprinns becul pe rosu dar acuma cum iarasi s-a scumpit benzina poate se aprinde mai des.

Comment

@Red_Alin: Mizerie poate trage mereu daca se amesteca, apa trage daca se merge cu putina benzina in rezervor.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

am mers pe rosu 55km pe autostrada undeva prin Austria. M-am temut de pana -----( stiti voi care) si am mers 110 km/h constant. Logan 1.4 mpi

Comment

Eu imediat cum sa aprins beculetul am facut diagnosticare, si imi zice ca mai am 6L in rezervor . Acum sincer , nu am mers niciodata mai mult de 30 km pe rosu. Una ca imi cam este frica de ce mi se poate intampla daca raman fara motorina, si a-2-a , este jenant . Am tot timpul grija ca sa evit situatia asta.
          , sunt cu ochii pe voi !
          :thumbsup:

Comment

pai cand se aprinde becul coputerul zice ca mai fac cam 100 de km adica asa cum zici tu floryne mai sunt 6 l de combustibil.acum depinde si de cum mergi ca dac dai in ea poti face 50km daca mergi mai incet poti depasi 100km fara probleme

Comment

cam 60km am mers pe rosu ..
              b 89 plk

Comment

In intalia nu prea cred ca mergi pe rosu (se mai intampla)ca este mai ieftin carburantul la voi si ce venit aveti nu se compara cu cel al romanilor care merg 3 zile la servici sa faca un plin!

Comment

sincer am de 2 ani golanul si mi s-a aprins becul de 2 ori ,odata in austria si am mers pana nu mai zicea nici computerul nimic m-am c.......t pe mine era noaptea si plouaaaaa si peco ioc si alta data in romania.Evit sa merg pana ajunge pe gol ca sa nu traga ceva gunoaie si asa dau de belea

Comment

In principiu, mai merge cam 80 km!
                    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

In italia care sunt preturile la combustibil?

Comment

in ultimul an au scazut foarte mult acum motorina la peco de unde pun eu e 99 de centezime si benzina e 1,15 euro anul trecut era motorina 1,38 euro si benzina 1,36 euro

Comment

Originally posted by sibianul View Post
                          In principiu, mai merge cam 80 km!
                          80 e cam mult.Poate afara la un mers normal.Ca in oras cred ca maxim 30 de km poti ca sa nu dai de belele,mai ales un oras ca Bucuresti sa zicem.

Comment

pana se opreste, gen!
                            Fuarte Nervos !!!

Comment

Eu unul am mers cel mai mult in oras 50 de km,dar am stat cu morcovul.

Comment

logan MCV 1,6 8v,am mers la risc si am adus-o in jur de 83 km +_200m ,dar in afara ,si in forta ,140/130km/h,eram in criza de timp si cand mi s-a aprins becul era prea tarziu ,morcovul era copil micut pe langa sfecla pe care o aveam ,cu frunze cu tot ,dar.....am ajuns
                                http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google