Cat Merge Masina Pe Rosu ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu de cand am masina doar de 3 ori mi sa aprins becul rosu si am alimentat imediat in toate aceste situati eram in oras cu masina sper sa nu raman in pana prostului dar in ce fel creste pretul se poate sa se aprinda mai des!

Comment

in tico puneam benzina odata la doua saptamani ,in logan ,tot la trei zile ,utilizandul doar in oras,dar fara masina cred ca as avea un handicap sever de cel mai inalt grad posibil.......
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

eu am mers vreo 70 pe a2 acum 3 ani nu erau peco.
        sigpic #

Comment

la diesel extraurban ar merge un 80km, dar la risc...am patit eu odata ca am venit de la mare si in Vaslui a intrat pe rosu ledul si nu mai aveam nici un ban la mine pana in Iasi am ajuns insa fara sa o calc tare [cam 80km Vaslui-Iasi]

in oras 60km maxim merge.

de preferat e sa evitam acest lucru, mai ales la diesel..dar se mai intampla
          "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Referitor la ,,Cat merge masina pe rosu?"azi am circulat 20 de km cu ea pe rosu in regim de aglomeratie in oras.Sper sa nu mai prind momenente dinastea,dar cu scumpirea asta la carburanti.....

Comment

Evitati sa mai mergeti cu ele pe rosu...mai ales ca incepe caldura, pompa se raceste in submersie, ori daca rezervorul e aproape gol ai ciu-ciu racire
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Noaptea, pe racoare, dupa 57 km (in exterior) a inceput sa dea rateuri scurte si mergeam cu 60/h. Cand am ajuns in pompa miroseam a "Morcov for men" si afara se vedeau doar varfurile de la frunzele morcovului. Corecta mentiunea lui darksid3. Nu mergeti, mai ales pe calduri, pana la rosu.
                @Red_Alin: Crezi ca daca alimentezi mai rar e mai ieftin? Vezi ca s-a scumpit din nou benzina la Petrom...
                The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Cu Logan 1.6 MPi Ambition cel mai mult am mers pe rosu pe drumul spre Franta (am plecat in August si la ei e Sarbatoare , LIBER peste tot incuiate toate benzinariile , nimic nonstop) am mers 117 km de cand a aparut becul de rezerva si am umplut cu 49.8 si ceva litrii SHELL 98 la un PECO unde se platea decat cu cardul , am rugat un Francez sa ne alimenteze , i-am dat lui 50E in mana. Nu doresc nimanui , pentru ca e 1000% stres total .
                  Ca sa fie treaba treaba pe drumul inapoi spre Romania , am ratat intrarea la PECO in AUSTRIA (la granita dinspre Germania dupa POD spre viena) si am mers 98 km . Ne trecusera toate transpiratiile ca nu era nimic indicat vreo 50-60 km , iar apoi a aparut un indicator cu PECO intr-un final
                  1.6 MPi Icy White

Comment

Cu 1.5 dci 65 cp,inmatriculat in martie 2006,masina avand cam 115000 km am mers, fara problema 220-230 km ,40% oras.60% afara iar cu un motor de 70 cai din 2008,masina,am mers vreo 140-150 km pana sa oprit(am avut noroc-eram in oras,noaptea si am ajuns din inertie pana in peco).motorina MOL
                    Iara m-am culcat tarziu...

Comment

• eu cred ca merge intre 50 si 80 de km...eu am mers 50 km

Comment

• Originally posted by gheumm View Post
                        Cu 1.5 dci 65 cp,inmatriculat in martie 2006,masina avand cam 115000 km am mers, fara problema 220-230 km ,40% oras.60% afara iar cu un motor de 70 cai din 2008,masina,am mers vreo 140-150 km pana sa oprit(am avut noroc-eram in oras,noaptea si am ajuns din inertie pana in peco).motorina MOL
                        Daca e sa ne luam dupa ce-ai scris tu mai sus, e mai bine sa mergem pe ''rosu''! La 1.6 am mers 65-70 km cu becul aprins, si dupa aceea am bagat de 25 de lei (adica vreo 6 l)in prima faza sa vad daca se stinge becul, surpriza nu s-a stins! Deci era aproape ''de fund''!!!
                        KISS FM ALBASTRU 1.6[url=http://www.userbars.be][img]http://img13.imageshack.us/img13/1200/20

Comment

• Cam 60 de km poti sa mergi, apoi ''FINISH''....asa am patit si io cu semnul de ''pompa de benzina'', am lasat-o cu 70 km/h ca sa nu mi se termine pana la prima pompa si am bagat de vreo 50 ron...m-au trecut apele sa nu cumva !!! asta e....
                          sigpic
                          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• in oras, adica bucuresti cam 40-50 maxim si afara cam 80-90 am mers eu .
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• Eu am ramas fara benzina chiar in drum spre peco...mai aveam 1,5 km....chiar in mijlocul strazii s-a oprit...a trebuit sa o inping pe margine...si e al naibii de grea masina(de impins singur)....oricum a fost o singura data in 4 ani de cand am masina...
                              Slow & Safe

Comment

• Pai si cati km ai mers din momentul in care s-a aprins becul si pana cand s-a oprit motorul?...si in ce regim? oras? sosea?
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google