Am bagat azi de 100 de lei, chiar cand incepea becu' sa-mi arunce ocheade...Nu vreau sa vad cati km imi clipeste el!
Cat Merge Masina Pe Rosu ?!
Collapse
X
-
Originally posted by darksid3 View PostPai si cati km ai mers din momentul in care s-a aprins becul si pana cand s-a oprit motorul?...si in ce regim? oras? sosea?Slow & Safe
Comment
-
Originally posted by Shadow View PostCand se aprinde pompa de benzina cat mai merge ?!
In exterior a ajuns un prieten la 105 km
Iar eu in oras la vreo 70 km
Dar e riscant,cel mai bine imediat cum sa aprins sa trageti la primul peco si sa alimentati, e mai safe decat sa ramaneti in drum cu masina.
Comment
-
Am testat imediat cind am cumparat masina,asa ca nu cred c atras prea multa mizerie de pe fundul rezervorului.De cind se aprinde becul si pina cind sa oprit am parcurs 60 km ciclu mixt.Motor 1.4 mpi.Si in ziua de azi folosesc pina la 50 km pe rosu,mai departe nu ma risc.
Comment
-
La disel is scumpe (12-13mil la reprezentanta) in schimb la benzinar ii vreo 2-3mil injectoru plus ca la benzinare se poate si curata asa ca la noi (benzinari) nu-i stres ca umblam cu becu aprins )
PS: nici cu rezervoru prea plin nu e indicat sa umbli...de doi lei :p
Comment
-
Nu-i niciun stres, pana da un rateu de aprindere, clipeste martorul antipoluare (sonda Lambda), dupa care ramane aprins continuu, ajungi la service, o pune pe tester si te-a halit... Nu-i niciun stres, mai ales dupa ce iti arata factura...The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
eu de obicei alimentez(kiss 1.5 dci) intre 55 si 65 l motorina
acuma am mai facut 1 test si:154 km de cand s-a aprins becul de la bord pana s-a oprit motorul
iar cu pompa,cata vreme e in garantie,sa faca ce or vrea cu ea(daca se arde)Iara m-am culcat tarziu...
Comment
Comment