Cat Merge Masina Pe Rosu ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cat Merge Masina Pe Rosu ?!

Cand se aprinde pompa de benzina cat mai merge ?!

In exterior a ajuns un prieten la 105 km
    Iar eu in oras la vreo 70 km

Am inteles ca ar mai avea cam 5 litrii de benzina in rezervor cand se aprinde pompa

Recomandari ?! Se arde pompa de injectie daca merg cu ea asa ?!

PS : nu am gasit decat topicul asta http://www.loganclub.ro/forum/showthread.php?t=568 deci scuze daca mai exista odata!
    LoganClub Craiova

Eu am mers in exterior 50 km si n-am avut probleme dar n-as putea spune un maxim.

Nu cred ca incape discutia cu arsul pompei de injectie. Ramane fara benzina/motorina, se opreste, dar nu vad de ce s-ar arde pompa.

Comment

se arde pompa de benzina dar pana se arde aia se infunda injectoarele daca tot tragi mizeria dupa fundul rezervorului
      Last edited by crististreulea; 13 May 2008, 10:35.

sigpic

Comment

Ramine topicul. informatia mai exista in citeva threaduri, nu exista un thread separat doar pentru asa ceva.
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Pana se termina benzina si masina se opreste . Shadow , nu te supara .

Eu unul daca mi se aprinde becul trag imediat la Peco . Nu recomand mai mult de 40-50 km nimanui .
          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Eu nu recomand nici un kilometru.
            Last edited by crististreulea; 13 May 2008, 10:32.

sigpic

Comment

Oricum nu ii bine sa mai circuli mult.. dupa ce sa aprins becul, mie personal nu mi sa intamplat niciodata.. sa raman pe rosu de aproape 1 an de cand am masina aproape tot timpul am plin da anyway, Daca mergi mult cu becul aprins.. va trage pompa de benzina toata mizeria din rezervor.. si sa nu zicetTI ca nu este ca NU STIU ce... aproape orice motorina/benzina are mizerie.. prin el.
              Last edited by KeanuRev; 13 May 2008, 10:36.
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

Eu am mers la drum lung ~75 km si am ajuns la pompa (a doua oara n-o mai fac).
                Un alt incapatanat (fratello) a mers ~95 km (in afara orasului + o traversare de Timisoara spre Arad) si a ramas fara benzol.
                Motor 1.4

Cred ca cel putin 5 litri sunt pe rezerva, daca nu mai mult. Ideea e sa alimentezi la prima pompa cand se aprinde becul, e mai safe.

Comment

Eu unu' alimentez cand mai raman cu o liniuta.

Comment

Omu' a pus o intrebare clara: cat merge masina pe rosu.
                    Cred ca sunt doar vreo doua raspunsuri la subiect.

Comment

Nu stiu ce sa zic nu am mers niciodata pe pompa...dar cand am achizitionat masina cei de la dacia au zis ca mai mergi 50 km....nu cred ca mai mergi 105 km cum zic unii...mi se pare enorm ....pai cati L mai poti avea in rezervor??....oricum sa stai pe pompa trebuie sa fii sarit de pe fix parerea mea....nu stii niciodata cand ramai fara si stiti si voi cum se numeste pana de carburant ;)

Comment

Probabil ca un dci poate merge pe rosu ~100 km la drum lung. Defapt mai mult ca sigur.

Comment

Mi se pare absurda intrebarea asta...dati aproximativ 7- 8000 euro pe o masina si o tineti pe pompa sa traga toata mizeria in injectoare....vedeti cand o sa se strice vreunu ce fain o sa fie

Comment

Eu am zis 100 % sigur cu kilometraj resetat la motor de 1.4 MPI ca in afara s-a mers 105 km si in interior 75-78 km ! Stiu ca mai are 5 litrii in rezervor , vroiam doar pareri sau daca voi ati mers ! Personal din 2004 si eu am avut full-ul mai tot timpul dar mi s-a intamplat sa nu ajung la PECO vreo 60-70 km si de asta am intrebat!
                            LoganClub Craiova

Comment

Maxim 50 oras si extern chiar daca pe extern papa mai putin . Peste devine un risc .
                              B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google