De cand am masina de 3 ori intr-un an jumate s-a aprinns becul pe rosu dar acuma cum iarasi s-a scumpit benzina poate se aprinde mai des.
Cat Merge Masina Pe Rosu ?!
Collapse
X
-
@Red_Alin: Mizerie poate trage mereu daca se amesteca, apa trage daca se merge cu putina benzina in rezervor.
Comment
-
Eu imediat cum sa aprins beculetul am facut diagnosticare, si imi zice ca mai am 6L in rezervor . Acum sincer , nu am mers niciodata mai mult de 30 km pe rosu. Una ca imi cam este frica de ce mi se poate intampla daca raman fara motorina, si a-2-a , este jenant . Am tot timpul grija ca sa evit situatia asta., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
sincer am de 2 ani golanul si mi s-a aprins becul de 2 ori ,odata in austria si am mers pana nu mai zicea nici computerul nimic m-am c.......t pe mine era noaptea si plouaaaaa si peco ioc si alta data in romania.Evit sa merg pana ajunge pe gol ca sa nu traga ceva gunoaie si asa dau de belea
Comment
-
In principiu, mai merge cam 80 km!
Comment
-
-
logan MCV 1,6 8v,am mers la risc si am adus-o in jur de 83 km +_200m ,dar in afara ,si in forta ,140/130km/h,eram in criza de timp si cand mi s-a aprins becul era prea tarziu ,morcovul era copil micut pe langa sfecla pe care o aveam ,cu frunze cu tot ,dar.....am ajuns
Comment
Comment