Cat Merge Masina Pe Rosu ?!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am bagat azi de 100 de lei, chiar cand incepea becu' sa-mi arunce ocheade...Nu vreau sa vad cati km imi clipeste el!
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
      Pai si cati km ai mers din momentul in care s-a aprins becul si pana cand s-a oprit motorul?...si in ce regim? oras? sosea?
      Nu mai stiu exact cat am mers pt ca a trecut ceva timp...dar eu tot ziceam ca ajung,ca se mai gasest 1-2 L prin rezervor...eram si incepator atunci...oricum am mers in regim normal,nu in oras..noroc ca nu era o zona aglomerata,era un fel de centura....my fault!
      Slow & Safe

Comment

• intrebare capcana....mai intai becul e portocaliu..se face si rosu??
        Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• Nu cred...dar asa i-a ramas vorba..."pe rosu"
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• La car-ul meu 80 km imi indica CB-ul inainte de a nu mai arata nimic. Asta la un consum de ~6.5 - 7% oras
            Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

• Adica iti sugereaza faptul ca ar merge 80 de km?daca e asa banuiesc ca afara ca in oras ma indoiesc sa fie asa.

Comment

• Originally posted by Shadow View Post
                Cand se aprinde pompa de benzina cat mai merge ?!

In exterior a ajuns un prieten la 105 km
                Iar eu in oras la vreo 70 km
                Depinde daca e benzina sau diesel...de exemplu la diesel cand sa aprins becul in afara orasului la o viteza de 100km/h mai faci 100km garantati si in oras cam 80km
                Dar e riscant,cel mai bine imediat cum sa aprins sa trageti la primul peco si sa alimentati, e mai safe decat sa ramaneti in drum cu masina.

Comment

• ...cine a mers pana la terminare completa a benzinei poate sti...eu nu m-as incumeta.S-a aprins de vreo 2 ori pana acum parca...din ce am auzit cca 60 km ar mai merge...suficient cat sa cauti un Peco prin apropiere

Comment

• am urmarit computerul de bord si in oras la un consum mixt de 7.6, pe un motor de 1.6 8v, am vazut ca se aprinde becu pe la ~60-65km ramasi de parcurs => ~60 de km , mai mult nu as incerca.
                    "cati santeti?!?"

Comment

• Am testat imediat cind am cumparat masina,asa ca nu cred c atras prea multa mizerie de pe fundul rezervorului.De cind se aprinde becul si pina cind sa oprit am parcurs 60 km ciclu mixt.Motor 1.4 mpi.Si in ziua de azi folosesc pina la 50 km pe rosu,mai departe nu ma risc.

Comment

• ma-i bine sa nu mergi pe rosu eu mergeam tot timpul asa pina cind mi-am ars doua injectoare si nu cred ca vrei sa aflii cit a costat reparatia

Comment

• La disel is scumpe (12-13mil la reprezentanta) in schimb la benzinar ii vreo 2-3mil injectoru plus ca la benzinare se poate si curata asa ca la noi (benzinari) nu-i stres ca umblam cu becu aprins )

PS: nici cu rezervoru prea plin nu e indicat sa umbli
                          ...de doi lei :p

Comment

• Nu-i niciun stres, pana da un rateu de aprindere, clipeste martorul antipoluare (sonda Lambda), dupa care ramane aprins continuu, ajungi la service, o pune pe tester si te-a halit... Nu-i niciun stres, mai ales dupa ce iti arata factura...
                            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• mai poti arde si pompa de benzina care isi face racirea cu benzina ....si cum e cald si mergi pe rosu pa pa pompa
                              fara linkuri externe in semnatura

Comment

• eu de obicei alimentez(kiss 1.5 dci) intre 55 si 65 l motorina
                                acuma am mai facut 1 test si:154 km de cand s-a aprins becul de la bord pana s-a oprit motorul
                                iar cu pompa,cata vreme e in garantie,sa faca ce or vrea cu ea(daca se arde)
                                Last edited by gheumm; 10 August 2009, 15:17. Reason: Automerged Doublepost
                                Iara m-am culcat tarziu...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google