Jante Noi Sau Jante Vechi??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jante Noi Sau Jante Vechi??

salutate domnilor!!..am deschis acest thred pentru ca vreu sa stiu!!
    Ce preferati..o janta noua..care din punctul meu de vedere nu iti transmite nimic..este doar o roata si atat..sau..o janta mai veche cu ceva personalitate si care te face mandru sa o ai pe masina??????
    sunt curios..amanunte amanunte!!
    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

eu unu zic jante noi pe deasupra ai si garantie,dar daca gasesti cava la mana doua e de preferat inainte sa le cumperi sa le verifici la o vulcanizare ca sa nu fie strambe,bafta la alegere.

Comment

Jante noi ar fi ideal sa poti sa iti cumperi , dar avand in vedere ca modelele frumoase au preturi foarte mari se merita si jante second-hand ..

Comment

Am gasit un site unde reconditioneaza jante. Si a dus cineva 4 buc strambe, lovite, julite(varza). Le-a facut ala de la service de ziceai ca sunt noi. Cand am vazut asa am preferat sa-mi iau noi.
        Toata lumea se plinge ca nu are memorie, dar nimeni nu se vaita ca nu are logica.

Comment

pai e simplu: depinde de ce vrei si de bugetul pe care il aloci
          eu am avut jante SH impecabile, acum vreau noi

Comment

daca ai o sursa de incredere, merg si jante second. altfel, strangi din buci si iei noi.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu daca ar fi sa imi iau acum jante, as lua Sh. De ce? Din 2 motive:
              1) Nu gasesti jane noi frumoase la preturi bune, cu exceptia ATS CUP
              2) Decat sa dau deexemplu 1500 de lei pe niste Wolfrace sau ART care le vezi la fiecare colt de strada, mai bine dau 1500 de lei pe un set frumos de Borbet T late
              sigpic
              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

La cate gropi sunt in Romania orice janta second hand fuleaza (acum depinde cat de mult sau cat de putin, daca se vede sau nu la ochi etc). Am vorbit pe tema reconditionarii jantelor cu un inspector de la RAR si respectivul a zis ca normal, producatorii de autoturisme, in cartile tehnice considera ca daca janta are o deviere de profil de maxim 2 mm trebuie schimbata. Acum sincer, totusi traim in Romania.

Concluzia: fiecare cumpara ce isi permite si ce gaseste.
                Daca pui orice janta pe un echipament de centrat vei vedea ca nu este perfecta.

P.S. Am asistat la reconditionarea unei jante de 17" de Mercedes. Produsul final este impecabil, dar modalitatea de centrare lasa de dorit, adica nu exista echipamente speciale. Dai cald si incepi sa dai cu ciocanu pana iesa la ochi ceva asemanator cu ce este pe masina. Deci clar, janta nu se mai comporta normal din punct de vedere tehnic.
                Acum fiecare vede normalitatea din punctul lui de vedere avand in vedere ca multi soferi nu isi fac nici macar bracajul dupa o schimbare de piese la directie.

Comment

..si eu tot jante noi prefer, cu garantie de la producator. O janta sh poate avea un mic... "secret" care, mai tarziu va costa mai scump decit o janta noua...
                  ...'' Lucrul scump..este ieftin.. "
                  passion 1.5 DCi

Comment

Si alea second se centreaza de nu au aer, daca este o mana priceputa.
                    Sunt de aceeasi parere cu Logan4Ever. Acum depinde f mult si de bugetul care il ai.

ps:tu nu aveai ATS CUP? ce ai facut cu ele?
                    sigpic

Comment

eu am ats cup pe care le-am cumparat de noi..am avut un noroc chior pentru ca nu se mai gasesc, tipul le avea de 3 ani aduse din Berlin,tnute in cutiile originale
                      eu pot sa zic ca mi-am luat jante noi dar cu ceva istorie in spate!!!
                      old school RUUULZZ!!!!
                      daca nu le gaseam noi imi laum 100% sh
                      sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

frumoase rau jantele tale nairod

in legatura cu tema topicului eu as alege varianta sh din cauza ca unele noi costa mult... eu mi-am luat niste jante pe 17 cu 300 de eur in ideea in care noi jantele si cauciucurile erau 1000 de eur pe putin...

asta e cand o sa avem salarii decente poate o sa ne luam si jante noi
                        sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

pai decat wolfrace sau art cu 1500ron, mai bine dai 2500 pe oz-uri, sparco sau speedline-uri. dar atentie, si alea se-ndoaie in guri de canal. apropo, toora, alea de cupa logan, costa vreo 400 de euro si sunt jante foarte bune. deci variante exista, daca sunt ceva bani.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Se indoaie orice janta daca nu ai grija de ea...Si cum ziceau colegii mai sus, art si wolfrace vezi la fiecare colt de strada...dar fac pariu ca borbet-uri ,BBS-uri si alte jante cu nume le vezi la fel...pentru ca toti sunt cu borbet , OZ si alte nume MARI! Deci pe jantele alea platesti in plus numele, la fel ca la masini...iei BMW cu 2000 sau 3000euro in plus fata de alta masina la acelasi an/dotari etc, de ex peugeot!...In fond si la urma urmei, platesti marca si numele. Ca nha, cine are Speedline? Cine are BMW...etc.Ia jante noi si stii un lucru!
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

uiti de un lucru , fiabilitatea.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google