Du-te pe maica domnului si cere acolo...Sunt multe magazine si sigur gasesti...Cam 15 lei este una....
Inlocuire Casetofon
Collapse
X
-
Originally posted by blacired View PostDati domnilor 15 lei pe o mufa adaptoare de 70 de bani.....hm.....
Este posibil ca bogidan21 sa aiba dreptate, eu am cumparat acum un an si jumatate, oricum sunt diferente mari de pret intre magazinele care vand piese electronice.
Comment
-
-
La un Logan Ambiance intentionez sa montez boxe spate. Pentru montarea cablajului intentionez sa apelez fie la reprezentanta (ex: IPS0), fie la o firma specializata in produse electronice pt. auto (ex: Be-loud). Intrebarea mea este daca practic se poate monta cablajul ca si in fabrica, ca la modelul Laureat sau se alege o solutie alternativa. Montarea presupune demontarea bordului, a mochetei din interior? Care este pretul estimativ al manoperei?
Comment
-
-
Am incercat de curand sa schimb cd-ul original al loganului cu un mp3 LG. Toate bune si frumoase...mufa se potrivea perfect...dar dupa ce l-am montat nu mai mergea bordul-turometru + kilometraj. Am inteles ca ar fi un fir de la bord care face masa pe acolo. Daca stie cineva rog sa posteze....Ms anticipat !!!TAXI M2O
Comment
Comment