Originally posted by gigicris1
View Post
Inlocuire Casetofon
Collapse
X
-
Salut, sunt nou pe forum - ma intereseaza cum scot casetofonul original de pe masina? ( cineva zicea mai sus sa introduc 4 mine de pix in cele 4 gauri ......apoi cineva a postat poze cu extractoarele originale blaupunkt , care insa am inteles ca ar fi pt radio cd player - detalii se poate? ) ....
Pe de alta parte - un sony CDXGT28 ar merge pe masina? ( nu ma intereseaza cine stie ce grozavie de sistem , doar ceva modest care sa reziste si sa-mi " zdrangane" in cap la drum lung .......multumesc anticipat pt orice info
Comment
-
Sunt multe informatii in acest thread despre modalitatea de extractare a playerului Blau de pe Logan, imposibil sa nu te descurci daca le aplici corect.
In legatura cu sistemul nou ce vrei sa pui, parerea personala ar fi, schimbarea mai intii a pocnitoarelor originale din usile fata cu difuzoare sistem pe componente(mid-bas cu diagonala de 16,5cm), de putere cam 50-70W. Astfel se va simti diferenta mai bine al sunetului obtinut, decit prin schimbarea playerului pus de fabrica cu un Sony entry level.
Cu timpul se mai poate adauga multe...loz sa fie. Bafta.
Comment
-
Salve , ok pus in practica si reusit scoaterea casetofonului original ( cu 2 sarme ruginite de 3 ...... ) - nu credeam sa fie asa de usor .....anyway imi trebuie neaparat un cd player deoarece casetele nu mai sunt la moda nici macar pt cineva ca mine ( de fapt moda ca moda , nu mar deranja ca sunt demodate ci faptul ca nu prea mai pot sami inregistrez rapid muzica pe care o doresc cat si spatiul relativ mic comparativ cu cd etc etc) ....
Am retinut sfatul tau blacired si iti multumesc cu aceasta ocazie - insa urmatorul pas este un cd player, actual nu am nimic pus si de aceea doresc sugestii .....evident dupa aceea trec si la boxe ( daca nu ma va multumi cum se aude insa nu sunt asa de pretentios - nu vreau sisteme complicate , vreau doar ceva modest care sa se auda cat de cat ok .....pt comparatie mi se pare destul de ok cum se aude de ex un cd player de fabrica la logan-urile care au asa ceva )
Prin urmare astept sugestii atat vis a vis de un cd player cat si ceva .....difuzoare ( sper sami permit )
Comment
-
Am citit mai atent nitel si am observat ca tu casetofon ai avut de demontat, eu eram cu idea ca player CD. In acest caz este ceva normal sa treci mai intii la player digital source, apoi sa cumperi difuzoare. Scuze pentru neatentie.
O sugestie: mp3 player Alpine sau Kenwood(sunt acum modele meseriase), sistem de difuzoare DLS, Hertz sau Focal ori Helix.
Comment
-
demontezi ornamentul consolei centrale de bord(incepi de jos - ai mai multe sanse sa nu o rupi) si apoi cu varful unei surubelnite apesi pe dedesubt sigurantele de tabla ale unitatii audio
eu am reusit si fara surubelnita, doar cu degetul, dar eu l-am scos de mai multe ori si e posibil sa fie si sigurantele mai slabite
spor la treaba
Comment
Comment