Inlocuire Casetofon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by DeLuXe View Post
    S-a mai zis de 10000000000 de ori ... nu pierzi nici o garantie daca schimbi mp3 playerul ... se scoate cum a zis cineva mai sus cu 2 sarme mai dure in forma de u ... si da ... unele firme au conectorii altfel deci vin cu mufa adaptoare sau se cumpara ... si astfel devin plug & play ...
    poate depinde de service-ul unde mergi la revizii... eu am intrebat de chestia asta la reprezentanta de unde am cumparat masina si a zis ca pierde garantia daca fac asta, deci nu e nimic batut in cuie....
    1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Ti-au zis sa ca pierzi garantia ca sa meri la ei sa il pui sa le lasi lor manopera 120ron.

PS: daca ai luat mp3-player nou si vrei sa ai garantie pe el trebuie sa il pui intr-un service auto autorizat sa iti puna ceva stampila pe carnetu de garanti (carnet de garantie al mp3-playerului)
      ...de doi lei :p

Comment

Si care sunt mufele care se potrivesc ??? au vreun standard???
        apropo thanks to all who rescued me

Comment

Asa cum s-a zis si mai sus.... scoti cd-player-ul din fabrica... pui mp3-ul... si cand te duci la revizie....inversezi operatiunea.... de partea cu garantia la mp3 nu stiu sigur... da din ce stiu se accepta la garantie si dac anu ai stampila de la service...doar cu stampila magazinului
          sigpic

Comment

casetofon cum aflu codul?

Am cumparat un logan la mana a doua si cand am inlociuit bateria imi cere codul dar nul am cum pot sal descopar proprietarul < fost> e plecat din tara si nu mia dat nimic cand am cumparat masina

Comment

Daca ti-a dat carnetul de intretinere si de garantie,ar trebui sa fie scris pe unul din ele(nu mai stiu care),exact ca si codul de pe cheie.

Comment

Nu am decat cartea si certificatul

Comment

Aceeasi problema o am si eu...Mi s-a terminat bateria...Si acum stau si ma uit la el...Se poate face ceva cu el sau il schimb cu alta panarama?

Comment

Pe factura si pe carnetul de intretinere sunt trecute codurile cheii si la casetofonului. Chiar daca renunti la casetofon, poate o sa-ti trebuiasca vreodata codul cheii, fa cumva rost de o copie a facturii daca nu de carnet.

Comment

Codul il poti afla apelind la DACIA SERVICE unde cu codul vin al masinii se poate afla de la dacia pitesti codul radio

Comment

Scoate cas-ul si vezica s-ar putea sa ai codul pe el.Un prieten are o masina luata din olanda si a ramas fara baterie si nu stia codul.Masina o cumparase cu ajutorul cumnatului sau care e olandez si asta ia spus sa caute pe cass si a gasit.Incearca totusi.
                        CT-97-VIPsigpic

Comment

mda, codul ala nu se scrie din fabrica pe cas... din cate stiu eu e cod de siguranta, adica daca iti fura cineva casetofonul (pe care nu-l poate fura fara sa-l deconecteze de la baterie) sa aiba ceva de furca cu el. Tipul din Olanda care a avut masina pun pariu ca era vreun mos senil care si-a scris si pin-ul de la cardul bancar pe card.... faceti toti asa fratilor... ca asa e bine.
                          Although people think so.... Kurt is not dead !!!!

Comment

eu am dat jos casetofonul blaupunkt cu fata detasabila dupa care m-am dus la dealer sa intreb de cod si au zis ca nu are. a verificat cineva? sau sa mai insist

Comment

alea cu fata detasabila nu au nevoie de cod.elementul de siguranta e constituit de fata detasabila.
                              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Deci:
                                - ca sa scot HU cu care a venit masina fac sarmele alea indoite, dupa care .....?
                                - mai are ceva suruburi prinse prin lateral?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google