Originally posted by DeLuXe
View Post
Inlocuire Casetofon
Collapse
X
-
1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
-
Ti-au zis sa ca pierzi garantia ca sa meri la ei sa il pui sa le lasi lor manopera 120ron.
PS: daca ai luat mp3-player nou si vrei sa ai garantie pe el trebuie sa il pui intr-un service auto autorizat sa iti puna ceva stampila pe carnetu de garanti (carnet de garantie al mp3-playerului)...de doi lei :p
Comment
-
Asa cum s-a zis si mai sus.... scoti cd-player-ul din fabrica... pui mp3-ul... si cand te duci la revizie....inversezi operatiunea.... de partea cu garantia la mp3 nu stiu sigur... da din ce stiu se accepta la garantie si dac anu ai stampila de la service...doar cu stampila magazinuluisigpic
Comment
-
Scoate cas-ul si vezica s-ar putea sa ai codul pe el.Un prieten are o masina luata din olanda si a ramas fara baterie si nu stia codul.Masina o cumparase cu ajutorul cumnatului sau care e olandez si asta ia spus sa caute pe cass si a gasit.Incearca totusi.CT-97-VIPsigpic
Comment
-
mda, codul ala nu se scrie din fabrica pe cas... din cate stiu eu e cod de siguranta, adica daca iti fura cineva casetofonul (pe care nu-l poate fura fara sa-l deconecteze de la baterie) sa aiba ceva de furca cu el. Tipul din Olanda care a avut masina pun pariu ca era vreun mos senil care si-a scris si pin-ul de la cardul bancar pe card.... faceti toti asa fratilor... ca asa e bine.Although people think so.... Kurt is not dead !!!!
Comment
Comment