Stiti Un SERVICE Serios ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stiti Un SERVICE Serios ????

Salut ! Vreau si eu sa stiu daca cunoasteti un service unde sa ma duc sa fac schimbul de ulei, filtru de ulei, etc,etc si acolo sa nu stea aia cu paharelul de cafea dupa ei si sa-ti lucreze in dorul lelii si sa te mai ia si la misto. Eu am fost pana acum la meridian sud dar acolo ca sa-ti faca ceva la masina trebuie sa-ti completeze o jumatate de ora acte si hartii. Deci, astept sfaturile de la voi. Toate cele bune.

amiauto.ro, autoleader.ro, norauto.ro, sculedescule.ro; la primii ai în plus manopera gratis dacă iei de la iei uleiul şi filtrul.
    Last edited by ibuzescu; 20 March 2012, 12:55.
    sigpic

Comment

Ai deschis doua thread-uri pentru aceasi intrebare....
      Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

Originally posted by iguana View Post
        Ai deschis doua thread-uri pentru aceasi intrebare....
        Te rog sa ma scuzi, nu ma prea pricep la forumuri, in viitor ma redresez. Merci pt intelegere

Comment

Originally posted by ibuzescu View Post
          amiauto.ro, autoleader.ro, norauto.ro, sculedescule.ro; la primii ai în plus manopera gratis dacă iei de la iei uleiul şi filtrul.
          Service-ul norauto, il recomanzi ? Foarte tare...daca si ala se poate numi service auto...
          Poate nu stii... dar si la un amarat de schimb de bujii incandescente, te pune sa dai semnatura cand bagi masina in service ca se absolva de orice vina daca sunt ei prosti si iti rup vreo una in chiuloasa. Apoi te uiti la stele...
          Last edited by florin.fanatik; 21 March 2012, 00:32.
          sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Multumit de service serios Mecanoserv21

Recomand in Bucuresti Mecanoserv21 Şos. Nicolae Titulescu nr. 177, sector 1, Bucureşti,
            în incinta clădirii SERVICE TITULESCU RATB, etaj 4.
            Telefon/fax: 021.2221810, mobil 0744.957341 sau 0722.661272

Am schimbat acolo distributia la doua Logan-uri si am facut si reviziile.
            Am ajuns la el la sfatul unui prieten in timp ce primeam cotatii de pret astronomice de la service-uri "de renume".
            Sunt foarte multumit de promptitudine, piese de calitate, amabilitate si calitatea lucrarii. Astea sunt raritati in service-urile noastre si de aceea cred ca merita luat in seama.

Din cate am inteles, se pot face de toate acolo, tinichigerie, electrica, mecanica, daune RCA si casco cu decontare directa.
            Attached Files
            Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

recomand dacoserv militari ( preciziei) rezolvi imediat si sunt profesionisti.

Comment

Ridic si eu mana pro Dacoserv!
                ubi concordia ibi victoria

Comment

Şi eu votez tot pentru Dacoserv Militari !

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google