Geamuri Electrice Mai Speciale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Geamuri Electrice Mai Speciale

Va propun un subiect care sigur nu a mai fost discutat si care e un
    pic mai ciudat . sper sa nu radeti sau sa discutati la batjocura.
    intrebarea este: s-ar putea monta in usi, pe langa macaralele geamurilor(electrice sau mecanice) niste macarale electrice suplimentare care sa actioneze geamuri suplimentare. aceste geamuri suplimentare sa fie dintr-un material transparent, mai subtire decat cele normale(am vazut pe undeva dar nu mai stiu cum se numeste) si sa culiseze pe langa cele normale prin interior. mi-a venit ideea asta din cauza ca vreau sa imi pun folii pe geamuri dar nu vreau ca geamurile sa fie fumurii tot timpul(vreau sa fie si normale iar la momentul cand vreau sa fie fumurii sa apas un buton care sa ridice geamurile fumurii. stiu ca este o idee nastrusnica dar m-am gandit ca e un subiect interesant de discutie. astept pareri

Ideea este acceptabila insa nu ai locul suficient pentru o a doua macara sau un al doilea geam. ar trebui modificari destule si deci nu iti iese faza. Sau iti iese la un cost foarte mare, moment in care ti-as zice ca mai bine iti iei autorizatie de geam fumuriu direct . iar la geamurile fumurii nu ai probleme cu vizibilitatea.
    Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
    Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Stii cum e: cu bani, orice e posibil. Deci depinde cat costa. Eu cred sunt niste chestii de modificat pe la usi, deci s-ar putea sa nu merite investitia...Si eu sunt curios de niste raspunsuri de la cineva priceput in asa ceva.
      If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Nu ma pot abtine

Comment

Ce rau esti cateodata, petromane
          bciprian: lasand gluma la o parte, in configuratia actuala a usii n-ai nici o sansa. iar sa-ti faci alte fete de usa, mecanisme de prindere si actionare, cred ca n-are rost. si eu zic ca mai bine iesi cu autorizatie de geamuri fumurii. sorry, dar n-am solutia asteptata de tine. cel putin nu acum
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by bciprian82 View Post
            Va propun un subiect care sigur nu a mai fost discutat si care e un
            pic mai ciudat . sper sa nu radeti sau sa discutati la batjocura.
            intrebarea este: s-ar putea monta in usi, pe langa macaralele geamurilor(electrice sau mecanice) niste macarale electrice suplimentare care sa actioneze geamuri suplimentare. aceste geamuri suplimentare sa fie dintr-un material transparent, mai subtire decat cele normale(am vazut pe undeva dar nu mai stiu cum se numeste) si sa culiseze pe langa cele normale prin interior. mi-a venit ideea asta din cauza ca vreau sa imi pun folii pe geamuri dar nu vreau ca geamurile sa fie fumurii tot timpul(vreau sa fie si normale iar la momentul cand vreau sa fie fumurii sa apas un buton care sa ridice geamurile fumurii. stiu ca este o idee nastrusnica dar m-am gandit ca e un subiect interesant de discutie. astept pareri
            schimba masina!
            ai la alegere intre maibach si maibach facut la comanda.
            la tractor se pune de regula plexiglas daca se sparge geamul

Comment

Daca tot vrei intuneric in masina si ceva care sa se plieze la nevoie, pune-ti niste draperii ..glumesc desigur

Comment

Vad ca are succes subiectul . folii pe geamuri pot sa imi pun oricand(costa 580 ron in cluj) la o firma autorizata . dar eu discutam zilele astea la sala cu niste amici despre folii auto iar subiectul a "degenerat" la ceea ce am scris in acest topic.m-am gandit ca e un subiect destul de interesant incat sa postez pe forum. acum nu trebuie sa se si materializeze

Comment

Cu siguranta n-o sa se materializeze . imaginatia omului e din ce in ce mai bogata

Comment

Ii ceva realizabil.. dar na parerea mea ii ca trebuie modificari mari.. aceeasi chestia are si BMW seria 7.. sau multe alte modele.. dar acolo se ridica doar o panza.. nu un geam complet.. o panza care acopera geamul. Cunoscatorii stiu. Numai bine
                    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                    Enter the Matrix

Comment

Cum arata acum fata de usa nu cred ca se poate realiza ce vrei tu.

Comment

Pai da, o chestie de genul asta cu ridicare de panza mi se pare realizabil. cealalta idee este de domeniul fantasticului

Comment

Pai pune jaluzele si gata, le ridici si le lasi cand vrei, atat ca nu se misca automat. Nu stiu daca exista jaluzele cu folie, dar cu putin efort si imaginatie cred ca se rezolva.
                          Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Originally posted by cory View Post
                            Pai pune jaluzele si gata, le ridici si le lasi cand vrei, atat ca nu se misca automat. Nu stiu daca exista jaluzele cu folie, dar cu putin efort si imaginatie cred ca se rezolva.

cu purin surubait merge si electric sa ridici jaluzeleel
                            ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                            YO2MKL
                            sigpic

Comment

Pune geamuri de-alea de-si schimba culoarea ca la maybach si doar aplici o tensiune electrica pe geam si-si schimba culoarea. nu-ti mai trebuie alte fete de usa si nici alte macarale. dar te costa cat un logan nou cele 4 geamuri...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google