AMENDA Care E Treaba !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AMENDA Care E Treaba !!!

Am primit o amenda si cu ce am gresit de mi-au dat 4 puncte tinand cont ca am depasit cu 28 de km/ora viteza legala pe acea zona ploiesti- bucuresti era voie 70km/h si m-au prins pe camera cu 98km/h pe la 11 noaptea acum 2 luni si ceva.... Fapta este prevazuta in art.108 alin(1) lit.b puct.2 si sanctionata de art.100.(2) din oug 195/2002.
    Stabilesc :
    a)4 puncte amenda in valoare de 200 ron
    b)3 puncte de penalizare.
    : Sofer5: : Surf:

Aoleu....acum 2 luni si ceva ? inseamna ca si eu sunt pe lista lor ....adio permis ) in cazul tau e ok ce ai primit . daca erai in zona de 50 la ora si aveai 98 luai 6 puncte penalizare. dar nu inteleg amenda de 200 lei( 4 puncte ) ar trebui mai mica amenda. Auzisem eu undeva ca , daca depasesti viteza aia de 70 te penalizeaza de la 50 cat ar fi limita in localitate .....nici eu nu mai stiu ce sa cred
    sigpic

Comment

Amenda si punctele de penalizare sunt corecte,dar nu inteleg de ce dupa doua luni si ceva?
      niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Pai de la camere vine mai tarziu tot asa mai am un vecin caruia i-a venit dupa 3 luni
        sigpic

Comment

@MATRYX-Poti sa fii mai explicit
          1. Data contraventiei
          2. Data procesului verbal
          3. Data primirii procesului verbal
          Pentru ca sunt doua termene distincte prevazute de OG 2/2001
          1. Termenul de comunicare a sanctiunii contraventionale - 30 de zile
          2. Termenul de aplicare a sanctiunii contraventionale care poate ajunge pana la 6 luni

P.S. Daca ridici de la posta si "spam".... Cand stiu ca am avut .... km/h nu ridic recomandate....
          sigpic
          Ambition 1.5 dc

Comment

03-03-08 ma luat camera din Barncesti Dn1 km 52 ploiesti-bucuresti la 22:59:18:00
            Am primit pe data de 28-04-08 o recomandata de instintzare cu cine a condus masina in ziua respectiva , am trim prin fax si azi mi-a venit procesu verbal cu ce am scris mai sus / oricum aia e 3 puncte pe permis 200 ron de plata...

Comment

Dani030669 : P.S. Daca ridici de la posta si "spam".... Cand stiu ca am avut .... km/h nu ridic recomandate.... daca nu ridic alea si fac recomandatele pierdute cam ce se intampla

Bine ca nu ma prins in ziua cand m-am luat masina de i-am dat pe la Izvor 150 pe splai ... asta sa intamplat acum un an juma sper sa nu scobesc ceva
              Last edited by Matryx; 16 May 2008, 21:49.

Comment

Auzisem si eu ca daca nu ridici recomdata in termen de 6 luni se prescrie amenda, da ma gandesc sa no trimita la circa de care apartin ca am imbulinato. am dat-o si eu de gard si o astept pe urmatoarea , cred ca aveam 70-75 la ora in zona de 30km la ora. cred ca daca o vede tata ma dezmosteneste! El n-a luat o amenda in 40 de ani de soferie si n-a comis nici-un accident, io am deja unul (cei drept unul usor, in care n-am fost vinovat, da' tata mi-a zis ca trebuia sa previn) si amenzi fara numar fara numar fara numar

Comment

Daca nu platiti amenda,va fi trimisa la taxe si impozite unde va astepta cuminte.Cand va duceti sa platiti impozitul pe apartament,masina,garaj sau ati vandut masina...hop si amenduta!
                  Capisci?
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

La amenda au gasit solutia... dar daca e cu predare de carnet?...
                    sigpic

Comment

Termenul de 6 luni de la data faptei pana la data aplicarii sanctiunii inseamna ca Politia trebuie sa finalizeze cercetarile si sa aplice sanctiunea cel mai tarziu in acest termen. La cazul concret:03.03-puteau sa aplice sanctiunea pana la 02.09.
                      Termenul de 1 luna - socotind ca a trimis pe fax pe 28.04, procesul verbal de amenda trebuie sa fie comunicat - cu semnatura de primire pana pe 27.05.
                      Daca masina e pe firma e suficient sa semneze si portarul ca se poate face dovada de comunicare.
                      La cele cu predare de permis - termenele sunt aceleasi - 6 luni pentru sanctionarea faptei si 1 luna pentru comunicare.
                      Asa ca mare atentie cand primiti amenzile prin posta, daca de la data PV la data primirii au trecut mai mult de 30 de zile puteti sa nu le platiti...
                      Asta daca aveti timp si nervi sa faceti contestatie la judecatorie.
                      Chiar daca amenda a ajuns spre incasare la fisc o puteti contesta ca necomunicata. Singura problema este daca aveti nevoie urgent de documente de la Administratia Financiara ca pana se judeca... apareti cu suma datorata.
                      sigpic
                      Ambition 1.5 dc

Comment

Daca am platit amenda dar nu am trimis dovada achitarii (chitanta adica) la politia care m-a "ars" ce se intampla? Este un termen in care sa le trimit chitanta? Si mai ales de ce mama dracului trebuie sa le trimit si lor dovada ca am achitat?
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

E bine sa le trimiti cat mai repede copie dupa chitanta ca sa vada si berbecii aia ca ai platit amenda.Altfel te-ai putea trezi dupa cateva luni ca va trebui s-o platesti din nou,cred.Chitanta s-o pastrezi!Au fost cazuri,printre care si subsemnatul, cand dupa 1/2 de an s-a primit de la primarie sau politie,nu mai stiu sigur,ca trebuie platita amenda desi fusese trimisa copia dupa chitanta la politie.Eu daca nu pastram chitanta ma ardeau astia iarasi.Cu birocratia nu-i de joaca!
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google