Aveti Grija Daca Va Scurtati Schimbatorul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aveti Grija Daca Va Scurtati Schimbatorul

Deci, aveti mare grija daca va bate gandul sa scurtati schimbatorul de viteze.
    calculati de 10 ori si apoi taiati.

daca e cineva interesat de un schimbator de logan scurtat, il dau pe al meu la schimb +o diferenta pe unul intreg.
    Fuarte Nervos !!!

Si care ar fi problema la tine de te incomodeaza, ca eu il am scurtat de vreo 1 an si nu simt nici o schimbare,decat una estetica, arata mult mai bine si am mai mult loc la comenzile climatizare.
    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Depinde cat il scurtezi. trebuie sa ma aplec dupa el, lucru car enu e tocmai comod in conditiile de trafic din bucuresti, cand esti nevoit sa schimbi vitezele foarte des.
      Fuarte Nervos !!!

Comment

Dar cat ai scurtat, de te apleci dupa el ? Eu am scurtat 5 cm si este OK !
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Ma batea si pe mine sa-l scurtez dar am cotiera si e perfect asa cum din fabrica. daca as fii avut scaune scoica ar fi mers
          Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Ar arata frumos scurtat dar cu cotiera trebe sa faci sport ca sa schimbi vitezele

Comment

Nu doneaza nimeni un schimbator intreg?
              Fuarte Nervos !!!

Comment

Eu cred ca e fain cu el scurtat, chiar vreau sa fac si eu acest lucru, dupa ce-mi vine maciulia de prestige

Comment

Kandrei poate facem schimb, da-mi un pm`u

Comment

L-am scurtat si merge super

Comment

KAndrei, vezi ca se poate repara stricaciunea, la mine l-am facut sa fie reglabil. Nu pot sa-ti explic in scris, ne vedem undeva si iti arat.
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

eu l-am scurtat cu 3 cm si e super nu trebuie sa ma aplec dupa el

Comment

Sau poti schimba scaunele cu unele mai joase
                          Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

Nu credeti ca producatorul a facut niste studii privind lungimea tijei schimbatorului?

Comment

Oricum tre' sa intinzi un pic mana dupa el, daca il mai scurtezi, arata bine, dar e total nefunctional, mai ales la un condus sportiv (deci taman pe dos de ceea ce a se vrea a fi...).

PS: Daniel, studii prea multe producatorul n-a facut ))))

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google